Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ανάθεση εκπόνησης στατικής μελέτης του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου
Ανάθεση εκπόνησης  στατικής μελέτης  του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου

Ανάθεση εκπόνησης στατικής μελέτης του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, στις 12 το μεσημέρι, στο , η , με 10 θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξύ των οποίων η της απευθείας ανάθεση εκπόνησης της στατικής μελέτης του έργου “Έλεγχος στατικής επάρκειας υφιστάμενου κτιρίου Δημοτικού Θεάτρου ”.

Επίσης στην θα υποβληθεί το πρακτικό της επιτροπής για διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την “Προμήθεια ενός καινούργιου πετρελαιοκίνητου ημιφορτηγού αυτοκινήτου με ανατροπή ανοικτού τύπου, ωφέλιμου φορτίου 1,7 τόνων της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου ενδεικτικού προϋπολογισμού δαπάνης 42.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ”.

Ακόμη, θα γίνει αποσφράγιση οικονομικών προσφορών για το πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό “Προμήθεια μίας ψηφιακής κινηματογραφικής μηχανής συμπεριλαμβανομένου και ενός ψηφιακού μετατροπέα ήχου (από 7.1 κανάλια ψηφιακού ήχου σε 7.1 κανάλια αναλογικού ήχου), για την αίθουσα του Μεταξουργείου.

Τέλος, θα γίνει σύνταξη και επανακατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού και τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας “Προμήθεια και αντικατάσταση φθαρμένων φωτιστικών παλαιάς τεχνολογίας με νέα σύγχρονης τεχνολογίας εξοικονόμησης ενέργειας” προϋπολογισμού 73.455,60 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Κεχαγιά #ΑνΚεχαγιάς - https://t.co/SnEQ75ARzJ -

  • Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου - Ο Άγιος Νικόλαος … - https://t.co/alJQf7LY7F -

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

"Αλιεύοντας" την είδηση