Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανάστατοι οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στην Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου  
Ανάστατοι οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στην Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου   

Ανάστατοι οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στην Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου  

Ανάσττοι είνι οι γονείς που τα τους φοιτούν στην , δεδομένης της βούλησης της δημοτικής αρχής να θέσει εισιτήριο για την παράσταση που θα δώσουν οι λιλιπούτειοι χορευτές την Κυριακή στο της ς Ηλεκτρικής.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν πως ενώ αρχικά τους είχαν ενημερώσει πως θα δοθεί μια παράσταση το ερχόμενο Σάββατο για να απολαύσουν τα τους επί σκηνής, εντούτοις χθες ενημερώθηκαν από τη Σχολή πως επειδή το είναι μικρό θα γίνει και μια δεύτερη παράσταση την Κυριακή, με εισιτήριο αυτή τη φορά.

Οι γονείς επισημαίνουν πως τα παιδιά τους δεν είναι εργαζόμενοι , ούτε προς εκμετάλλευση για να αποκομίζουν έσοδα κάποιοι, δεδομένου ότι και δίδακτρα πληρώνουν, αλλά και τις απαιτούμενες για τον χορό στολές.

Αντιθέτως δεν θα είχαν πρόβλημα να γίνει μια παράσταση με εισιτήριο αν τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν δίνονταν για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ θέτουν θέμα για  το πού θα καταλήξει το   από την παράσταση.

"Αλιεύοντας" την είδηση