Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ανάστατοι οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στην Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου  
Ανάστατοι οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στην Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου   

Ανάστατοι οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στην Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου  

Ανάστατοι είναι οι γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στην Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου, δεδομένης της βούλησης της δημοτικής αρχής να θέσει εισιτήριο για την παράσταση που θα δώσουν οι λιλιπούτειοι χορευτές την Κυριακή στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν πως ενώ αρχικά τους είχαν ενημερώσει πως θα δοθεί μια δωρεάν παράσταση το ερχόμενο Σάββατο για να απολαύσουν τα παιδιά τους επί σκηνής, εντούτοις χθες ενημερώθηκαν από τη Σχολή πως επειδή το Θέατρο είναι μικρό θα γίνει και μια δεύτερη παράσταση την Κυριακή, με εισιτήριο αυτή τη φορά.

Οι γονείς επισημαίνουν πως τα παιδιά τους δεν είναι εργαζόμενοι , ούτε προς εκμετάλλευση για να αποκομίζουν έσοδα κάποιοι, δεδομένου ότι και δίδακτρα πληρώνουν, αλλά και τις απαιτούμενες για τον χορό στολές.

Αντιθέτως δεν θα είχαν πρόβλημα να γίνει μια παράσταση με εισιτήριο αν τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν δίνονταν για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ θέτουν θέμα για  το πού θα καταλήξει το ποσό  από την παράσταση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση