Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” η απόφαση για τους δύο νέους αντιδημάρχους Βόλου
Αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” η απόφαση για τους δύο νέους αντιδημάρχους Βόλου

Αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” η απόφαση για τους δύο νέους αντιδημάρχους Βόλου

Στη “Διαύγεια” αναρτήθηκε σήμερα η απόφαση του εκτελούντος χρέη δημάρχου Θαν. Θεοδώρου για τον ορισμό των δύο αντιδημάρχων Χρ. Στεφόπουλου κι Απ. Ζαρκάδα – Βεργή στις θέσεις των Γ. Σουίπα και Αρ. Σαββάκη αντίστοιχα.

Στην απόφαση αναφέρονται μεταξύ άλλων:«Αποδεχόμαστε τις αριθ. 17345/29-2-2016 και 17348/29-2-2016 δηλώσεις παραίτησης των κ.κ. Αριστείδη Σαββάκη και Γεωργίου Σουϊπα από τις θέσεις του αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης ΣΕΣ και του αντιδημάρχου Δημοτικών Κοιμητηρίων αντίστοιχα.

Σε αντικατάσταση του κ. Αριστείδη Σαββάκη , ορίζουμε ως αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης ΣΕΣ, από την έκδοση της παρούσας και για το υπόλοιπο της θητείας αντιδημάρχων, που καθορίστηκε με την αριθ. πρωτ. 96849/1-9-2014 απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ 6Η0ΚΩ96-Ο2Φ), ήτοι έως και 28-2-2017, τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Απόστολο Ζαρκάδα- Βεργή, και μεταβιβάζουμε σ’ αυτόν τις αρμοδιότητες που σαφώς περιγράφονται στην αριθ. πρωτ. 97974/3-9-2014 (ΑΔΑ 6ΘΡΙΩ96-ΕΕΞ) απόφαση Δημάρχου και τις οποίες ασκούσε μέχρι της παραιτήσεώς του ο κ. Αριστείδης Σαββάκης.
Σε αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Σουϊπα, ορίζουμε ως αντιδήμαρχο Δημοτικών Κοιμητηρίων, από την έκδοση της παρούσας και για το υπόλοιπο της θητείας αντιδημάρχων, που καθορίστηκε με την αριθ. πρωτ. 96849/1-9-2014 απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ 6Η0ΚΩ96-Ο2Φ), ήτοι έως και 28-2-2017, τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Χρήστο Στεφόπουλο και μεταβιβάζουμε σ΄ αυτόν τις αρμοδιότητες που σαφώς περιγράφονται στην αριθ. πρωτ. 96849/1-9-2014 (ΑΔΑ 6Η0ΚΩ96-Ο2Φ) απόφαση Δημάρχου και τις οποίες ασκούσε μέχρι της παραιτήσεώς του ο κ. Γεώργιος Σουϊπας».

Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Απόστολου Ζαρκάδα- Βεργή, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Θεοδώρου και αντιστρόφως και τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου κ. Βιολέτας Καντόλα, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Στεφόπουλος και αντιστρόφως.

Τέλος επισημαίνεται ότι ο κ. Ζαράδας – Βεργής συμπεριλαμβάνεται στους έμμισθους Αντιδημάρχους, ενώ ο κ. Χρ. Στεφόπουλος στους άμισθους Αντιδημάρχους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση