Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναπληρωτή γενικό διευθυντή θα ορίσει η ΔΕΥΑΜΒ
Αναπληρωτή γενικό διευθυντή θα ορίσει η ΔΕΥΑΜΒ

Αναπληρωτή γενικό διευθυντή θα ορίσει η ΔΕΥΑΜΒ

Με 30 θέματα συζήτησης, συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της , που θα λάβει απόφαση για ορισμό μελών του τεχνικού συμβουλίου και αναπληρωτή γενικό διευθυντή.

Η ΔΕΥΑΜΒ θα συμπληρώσει την απόφαση περί καθορισμού τελών και Δικαιωμάτων Ύδρευσης και Αποχέτευσης έτους 2016, με τον καθορισμό Δικαιώματος Σύνδεσης για τη σύνδεση του υφιστάμενου και μελλοντικού δικτύου αποχέτευσης περιοχής αρμοδιότητας με το υφιστάμενο δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ.

Ακόμη, θα καθοριστούν οι όροι διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Οχημάτων», προϋπολογισμού 150.000 €, πλέον και πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών ιματισμού, υπόδησης & ατομικής προστασίας», προϋπολογισμού 28.173,50 €, πλέον .

Το Δ.Σ. αναμένεται να εγκρίνει την υδροδότηση ανοιχτής δομής φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών και να τροποποιήσει απόφαση για εξουσιοδότηση χρηστών με το σύστημα Win Bank (Ηλεκτρονική Τραπεζική) με την Τράπεζα Πειραιώς.

Στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ θα γίνει ενημέρωση για το : «Σύνδεση Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Αγριάς Δ. με ΕΕΛ ΔΕΥΑΜΒ», θα εγκριθούν τα πρακτικά διαγωνισμού του υ «Σύνδεση νέου κτιρίου Ιχθυόσκαλας με δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης ΔΕΥΑΜΒ», προϋπολογισμού 133.000 €, πλέον Φ.Π.Α. και έγκριση διάθεσης πίστωσης και θα τροποποιηθεί η απόφαση του Δ.Σ. «Κατασκευή έου Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού στη Θέση Μετερίζα Πηλίου», προϋπολογισμού 1.300.000 €, πλέον Φ.Π.Α.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση