Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναπληρωτή γενικό διευθυντή θα ορίσει η ΔΕΥΑΜΒ
Αναπληρωτή γενικό διευθυντή θα ορίσει η ΔΕΥΑΜΒ

Αναπληρωτή γενικό διευθυντή θα ορίσει η ΔΕΥΑΜΒ

Με 30 θέματα συζήτησης, συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ, που θα λάβει απόφαση για ορισμό μελών του τεχνικού συμβουλίου και αναπληρωτή γενικό διευθυντή.

Η ΔΕΥΑΜΒ θα συμπληρώσει την απόφαση περί καθορισμού τελών και Δικαιωμάτων Ύδρευσης και Αποχέτευσης έτους 2016, με τον καθορισμό Δικαιώματος Σύνδεσης για τη σύνδεση του υφιστάμενου και μελλοντικού δικτύου αποχέτευσης περιοχής αρμοδιότητας ΔΕΥΑΡΦ με το υφιστάμενο αποχετευτικό δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ.

Ακόμη, θα καθοριστούν οι όροι διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Οχημάτων», προϋπολογισμού 150.000 €, πλέον ΦΠΑ και πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών ιματισμού, υπόδησης & ατομικής προστασίας», προϋπολογισμού 28.173,50 €, πλέον ΦΠΑ.

Το Δ.Σ. αναμένεται να εγκρίνει την υδροδότηση ανοιχτής δομής φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών και να τροποποιήσει απόφαση για εξουσιοδότηση χρηστών με το σύστημα Win Bank (Ηλεκτρονική Τραπεζική) με την Τράπεζα Πειραιώς.

Στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ θα γίνει ενημέρωση για το έργο: «Σύνδεση Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Αγριάς Δ. Βόλου με ΕΕΛ ΔΕΥΑΜΒ», θα εγκριθούν τα πρακτικά διαγωνισμού του έργου «Σύνδεση νέου κτιρίου Ιχθυόσκαλας Βόλου με δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης ΔΕΥΑΜΒ», προϋπολογισμού 133.000 €, πλέον Φ.Π.Α. και έγκριση διάθεσης πίστωσης και θα τροποποιηθεί η απόφαση του Δ.Σ. «Κατασκευή Νέου Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού στη Θέση Μετερίζα Πηλίου», προϋπολογισμού 1.300.000 €, πλέον Φ.Π.Α.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Κεραμική, μια εναλλακτική δραστηριότητα για παιδιά  #Κεραμική - https://t.co/9RgSFhPkdD -

  • Θεά Αθηνά και Παναγία: Βίοι παράλληλοι; - https://t.co/oBunUiRHYa -

  • Κορωναϊός: η Επιτροπή κατέληξε σε μια πρώτη συμφωνία για ένα δυνητικό εμβόλιο - https://t.co/l1xLOgeqHl -

"Αλιεύοντας" την είδηση