Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανανεώθηκε η παραχώρηση μερικής χρήσης του Πνευματικού Κέντρου Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης για στέγαση του «Στέκι Παιδιού»
Ανανεώθηκε η παραχώρηση  μερικής χρήσης του Πνευματικού Κέντρου Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης για στέγαση του «Στέκι Παιδιού»

Ανανεώθηκε η παραχώρηση μερικής χρήσης του Πνευματικού Κέντρου Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης για στέγαση του «Στέκι Παιδιού»

Για ακόμη ένα έτος ανανεώθηκε η παραχώρηση μερικής χρήσης του χώρου του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης της Ιεράς Μητρόπολης και Αλμυρού για τη του «».

Η σχετική δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Από το 2007, κατόπιν αίτησης του εκάστοτε ∆.Σ., ζητείται η παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου για τη λειτουργία του «» για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του χώρου, από το Ενοριακό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, η οποία και γίνεται αποδεκτή.

Η ανανέωση χρήσης του κτηρίου θα είναι για ένα χρόνο, για την περίοδο από 1/1/2016 έως 31/12/2016

Στο διάστημα αυτό ο ∆ΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ θα αναλάβει τις εξής υποχρεώσεις:
-Να πληρώνει το λογαριασμό της ∆ΕΗ
-Να πληρώνει το λογαριασμό της ∆ΕΥΑΜΒ
– Να πληρώνει το λογαριασμό του Φυσικού Αερίου
– Αναλαμβάνει την του κτηρίου από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή για τους χώρους που θα χρησιμοποιούνται από τα εργαστήρια.
– Την τεχνική κάλυψη (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ασανσέρ, κ.α.)

Οι αίθουσες που θα χρησιμοποιηθούν είναι το Ισόγειο για το Γραφείο Γραμματείας, ο 1ος όροφος, όπου θα λειτουργούν τα εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού, ς προπαιδείας, παραμυθιού και τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Στον ίδιο χώρο φιλοξενείται η Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και ο 2ος όροφος, όπου θα λειτουργούν τα εργαστήρια ζωγραφικής και κεραμικής και το εργαστήριο Η/Υ.

Ο ∆ΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ μάλιστα δεσμεύεται να παραδώσει το κτήριο στην κατάσταση που το παρέλαβε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση