Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ανάκληση τριών διαγωνισμών στη ΔΕΥΑΜΒ λόγω εγγυητικών επιστολών
Ανάκληση τριών διαγωνισμών  στη ΔΕΥΑΜΒ  λόγω εγγυητικών επιστολών

Ανάκληση τριών διαγωνισμών στη ΔΕΥΑΜΒ λόγω εγγυητικών επιστολών

Ανακλήθηκαν σήμερα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της , τρεις διαγωνισμοί που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα, λόγω εγγυητικών επιστολών, που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν οι ενδιαφερόμενοι εργολάβοι να λάβουν μέρος.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Στέργιο Παπαευσταθίου, πρόκειται για διαγωνισμούς για την προμήθεια υδρομέτρων, πληροφοριακού υλικού και αναλωσίμων για τις ανάγκες της Επιχείρησης, που θα γίνουν όταν ανοίξουν οι τράπεζες και οι ενδιαφερόμενοι μπορέσουν να εξασφαλίσουν εγγυητικές επιστολές για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ απέρριψε ομόφωνα αίτημα της εταιρίας ΔΙΑΤΟΝΟΣ .Τ.Ε. να πληρωθεί οφειλές από το έργο αποχέτευσης της Ιωλκού καθώς και τις υπερημερίες.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υ.ΜΕ.ΠΕΡ..Α. και η ΔΕΥΑΜΒ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το αρμόδιο υπουργείο και στην τράπεζα της Ελλάδος για την καταβολή των κονδυλίων, όμως λόγω της κυβερνητικής απόφασης να υπάρξει κεφαλαίων και να μην γίνονται , τα χρήματα δεν μπορούν να εκταμιευθούν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση