Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στα γραφεία
Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στα γραφεία

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στα γραφεία

Το Γραφείο Τύπου του Μαγνησίας προέβη στην παρακάτω σχετικά με την χθεσινή επίθεση στα γραφεία του κόμματος.

Η έχει ως εξής:

“Χθες το βράδυ σημειώθηκε επίθεση σε βάρος των γραφείων μας από εξαιρετικά ολιγομελή ομάδα, η οποία προκάλεσε υλικές φθορές. Είναι προφανές πως αυτή η είναι τραμπούκικη και εξαιρετικά αντιδημοκρατική και ταυτόχρονα βρίσκεται σε πλήρη διάσταση με το κοινό αίσθημα των συμπολιτών μας οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση με κορμό τον .

Ελπίζουμε ότι δεν υπάρχουν οργανώσεις της αριστεράς στην πόλη μας οι οποίες επικροτούν η ακόμα χειρότερα συνδέονται με τέτοιου τύπου ενέργειες.

Παρά το γεγονός της ύπαρξης συνθήματος μπροστά στην πόρτα των γραφείων μας με υπογραφή οργάνωσης της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, είμαστε πρόθυμοι να πιστέψουμε ότι αυτό αποτελεί εκτονωτική  απολίτικων στοιχείων που δεν έχουν σχέση με οργανώσεις της Αριστεράς

Η επίθεση σε πόρτες, τζάμια, τοίχους και πινακίδες δεν είχε στόχο να πετύχει την έξοδο της χώρας από την ΕΕ αλλά την είσοδο κάποιων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να τα κάνουν λίμπα.

Η αδυναμία άσκησης αντιπολιτευτικής κριτικής στις θέσεις μας οδηγεί σε μεθόδους που χαρακτηρίζουν χώρους πολύ μακριά ευρισκόμενους από την Αριστερά.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση