Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανακοίνωση “Πολιτών Μαγνησίας υπέρ του “ΝΑΙ” για δημοψήφισμα
Ανακοίνωση “Πολιτών Μαγνησίας υπέρ του “ΝΑΙ” για δημοψήφισμα

Ανακοίνωση “Πολιτών Μαγνησίας υπέρ του “ΝΑΙ” για δημοψήφισμα

Η πρωτοβουλία “Πολίτες της υπέρ του ΝΑΙ” με ανακοίνωσή της εν όψει του αποτελέσματος του χθεσινού δημοψηφίσματος, αναφέρει τα εξής:

«Το δημοψήφισμα τελείωσε. Ο ς λαός, με το ηχηρό “ΟΧΙ”, έστειλε πολλαπλά μηνύματα.

Η καλείται πλέον να φέρει άμεσα μια αποδεκτή και , εγγυώμενη ταυτόχρονα την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και τον σκληρό πυρήνα της ς. Και οι εταίροι μας οφείλουν να στηρίξουν την Ελλάδα και τον λαό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αφού, σε κάθε άλλη εξέλιξη, οι επιπτώσεις στην κοινωνία και τη χώρα θα είναι οδυνηρές.

Απευθύνουμε ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στους συμ μας και ιδιαίτερα στους δεκάδες εθελοντές που έδωσαν μαζί μας τη μάχη του “ΝΑΙ”. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς χρήματα, χωρίς μέσα, με μόνο όπλο την πεποίθησή μας ότι κάνουμε αυτό που επιβάλλει η συνείδησή μας και το μας απέναντι στην πατρίδα. Δεν ξεχνάμε πως “η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτέ”.

Συγχαίρουμε τους υπέρμαχους του “ΟΧΙ” για τη νίκη τους Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ότι αυτό που απαιτείται είναι ενότητα και εθνική συνεννόηση, χωρίς πόλωση και διχασμό.

Στα πολύ δύσκολα που έχουμε μπροστά μας, εμείς θα είμαστε πάντοτε τες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση