Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανακοίνωση “Πολιτών Μαγνησίας υπέρ του “ΝΑΙ” για δημοψήφισμα
Ανακοίνωση “Πολιτών Μαγνησίας υπέρ του “ΝΑΙ” για δημοψήφισμα

Ανακοίνωση “Πολιτών Μαγνησίας υπέρ του “ΝΑΙ” για δημοψήφισμα

Η πρωτοβουλία “Πολίτες της Μαγνησίας υπέρ του ΑΙ” με ανακοίνωσή της εν όψει του αποτελέσματος του χθεσινού δημοψηφίσματος, αναφέρει τα εξής:

«Το τελείωσε. Ο ελληνικός λαός, με το ηχηρό “ΟΧΙ”, έστειλε πολλαπλά μηνύματα.

Η καλείται πλέον να φέρει άμεσα μια αποδεκτή και συμφωνία, εγγυώμενη ταυτόχρονα την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και τον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Και οι εταίροι μας οφείλουν να στηρίξουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αφού, σε κάθε άλλη εξέλιξη, οι επιπτώσεις στην και τη χώρα θα είναι οδυνηρές.

Απευθύνουμε ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στους δεκάδες που έδωσαν μαζί μας τη μάχη του “ΑΙ”. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς χρήματα, χωρίς μέσα, με μόνο την πεποίθησή μας ότι κάνουμε αυτό που επιβάλλει η συνείδησή μας και το μας απέναντι στην . Δεν ξεχνάμε πως “η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτέ”.

Συγχαίρουμε τους υπέρμαχους του “ΟΧΙ” για τη νίκη τους Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ότι αυτό που απαιτείται είναι ενότητα και εθνική συνεννόηση, χωρίς πόλωση και διχασμό.

Στα πολύ δύσκολα που έχουμε μπροστά μας, εμείς θα είμαστε πάντοτε παρόντες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση