Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ανακοίνωση υποστήριξης ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προς κυβέρνηση
Ανακοίνωση υποστήριξης ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προς κυβέρνηση

Ανακοίνωση υποστήριξης ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προς κυβέρνηση

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Μαγνησίας αναφέρεται στο θέμα της επίμαχης συμφωνίας ή αλλιώς 3ου μνημονίου δηλώνοντας ότι υποστηρίζει την .

Η αναφέρει συγκεκριμένα:

“Η με κορμό την Αριστερά αναγκάστηκε, μετά από εκβιασμό των δανειστών μας που έφτασε στα όρια της οικονομικής ασφυξίας, να συνάψει τη γνωστή συμφωνία μαζί τους. Υπάρχουν θετικά στοιχεία σε αυτή τη συμφωνία (επενδυτικό πακέτο 35 δις., συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους, κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας για την επόμενη τριετία), η αλήθεια, όμως, την οποία δεν έχουμε κανένα λόγο να κρύψουμε από τον εαυτό μας και την , είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά επώδυνο συμβιβασμό στον οποίο περιέχονται πολλά κοινωνικά άδικα και αντιαναπτυξιακά.

Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κυβέρνηση γιατί η ύπαρξή της αποτελεί τη μοναδική εγγύηση ότι είναι δυνατόν να συνεχιστεί μία φιλολαϊκή με στόχους την κοινωνικά δίκαιη κατανομή των βαρών, την αναδιανομή και φορολόγηση του πλούτου, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, το χτύπημα της διαπλοκής, τον εκδημοκρατισμό του τοπίου στο χώρο των και την τιμωρία αυτών που έφεραν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση. Όλα αυτά είναι γνωστά στους συμπολίτες μας, γι’ αυτό και τηρούν μία στάση παρόμοια με τη δική μας.

Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας στηρίζει και εμπιστεύεται την κυβέρνηση της Αριστεράς και μαζί με τον λαό θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που σήμερα υπάρχουν. Με αυτήν την κυβέρνηση στο τιμόνι της η χώρα μας θα συνεχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο δίνοντας το έναυσμα για την αλλαγή των συσχετισμών σε ολόκληρη την Ευρώπη.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση