Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανακοίνωση υποστήριξης ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προς κυβέρνηση
Ανακοίνωση υποστήριξης ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προς κυβέρνηση

Ανακοίνωση υποστήριξης ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προς κυβέρνηση

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Μαγνησίας αναφέρεται στο θέμα της επίμαχης ς ή αλλιώς 3ου μνημονίου δηλώνοντας ότι υποστηρίζει την κυβέρνηση.

Η αναφέρει συγκεκριμένα:

“Η κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά αναγκάστηκε, μετά από εκβιασμό των δανειστών μας που έφτασε στα όρια της οικονομικής ασφυξίας, να συνάψει τη γνωστή μαζί τους. Υπάρχουν στοιχεία σε αυτή τη συμφωνία (επενδυτικό πακέτο 35 δις., συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους, κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χς για την επόμενη τριετία), η αλήθεια, όμως, την οποία δεν έχουμε κανένα λόγο να κρύψουμε από τον εαυτό μας και την κοινωνία, είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά επώδυνο συμβιβασμό στον οποίο περιέχονται πολλά μέτρα κοινωνικά άδικα και αντιαναπτυξιακά.

Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κυβέρνηση γιατί η ύπαρξή της αποτελεί τη μοναδική εγγύηση ότι είναι δυνατόν να συνεχιστεί μία φιλολαϊκή πολιτική με στόχους την κοινωνικά δίκαιη κατανομή των βαρών, την ανα και φορολόγηση του πλούτου, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χς, το χτύπημα της διαπλοκής, τον εκδημοκρατισμό του τοπίου στο χώρο των και την τιμωρία αυτών που έφεραν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση. Όλα αυτά είναι γνωστά στους συμπολίτες μας, γι' αυτό και τηρούν μία στάση παρόμοια με τη δική μας.

Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας στηρίζει και εμπιστεύεται την κυβέρνηση της Αριστεράς και μαζί με τον λαό θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που σήμερα υπάρχουν. Με αυτήν την κυβέρνηση στο τιμόνι της η χώρα μας θα συνεχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο δίνοντας το έναυσμα για την αλλαγή των συσχετισμών σε ολόκληρη την .”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση