Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σύμβαση Δήμου Βόλου -ΕΕΑΑ για την ανακύκλωση γυαλιού
Σύμβαση Δήμου  Βόλου -ΕΕΑΑ για την ανακύκλωση γυαλιού

Σύμβαση Δήμου Βόλου -ΕΕΑΑ για την ανακύκλωση γυαλιού

Σύμβαση συνεργασίας συνάπτει με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε., για την ανακύκλωση γυαλιού, ο Βόλου.

Η σύμβαση έρχεται προς έγκριση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ.

Η ΕΕΑΑ δεσμεύεται μετά την υπογραφή της σύμβασης να παραχωρήσει 400 μπλε κάδους ανακύκλωσης για την αναβάθμιση του δικτύου του Δήμου Βόλου όπως και κώδωνα συλλογής γυάλινων συσκευασιών.

Αρχικά οι μπλε κώδωνες για το γυαλί θα τοποθετηθούν κοντά σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που χρησιμοποιούν και απορρίπτουν μεγάλες ποσότητες γυάλινης συσκευασίας που συνήθως καταλήγουν στα απορρίμματα. Ο θα καταγράψει τις επιχειρήσεις και τα σημεία τοποθέτησης των μπλε κωδώνων, κάποιοι από τους οποίους θα τοποθετηθούν σε δημοτικούς χώρους όπως και οι μπλε με ευθύνη του Δήμου.

Αναφορικά με τους μπλε κώδωνες η ΕΕΑΑ έχει την ευθύνη της συλλογής και θα καλύψει το σχετικό κόστος, όπως και το κόστος αγοράς και τοποθέτησής τους στα συμφωνημένα σημεία ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα ο θα ενημερώνεται για τα αποτελέσματα του έργου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση