Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανάγκη στελέχωσης του Τελωνείου Σκιάθου
Ανάγκη στελέχωσης του Τελωνείου Σκιάθου

Ανάγκη στελέχωσης του Τελωνείου Σκιάθου

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών γι την νάγκη στελέχωσης του Τελωνείου Σκιάθου κατέθεσε ο ς του Αλ. Μεϊκόπουλος.

Στην ερώτηση-μεταξύ άλλων – αναφέρεται: “Το , μετά την λειτουργίας των Τελωνείων Σκοπέλου και Αλοννήσου το 2011, ανέλαβε ένα επιπρόσθετο φόρτο ς, αφού καλείται να καλύψει τις ανάγκες και των τριών (3) νησιών, που πρακτικά είναι αδύνατον να φέρουν εις πέρας οι δύο μοναδικοί υπάλληλοι, ειδικά κατά την θερινή περίοδο όπου λειτουργεί σχεδόν επί 24ώρου βάσεως και για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Την επιτακτική ανάγκη στελέχωσης του Τελωνείου Σκιάθου έχω θέσει εξάλλου και με την με αρ. πρωτ. 862/7.7.2014 Ερώτησή μου προς το .

-Σε τι ενέργειες προτίθεται να προβεί για την άμεση επάνδρωση του Τελωνείου Σκιάθου με έμπειρους στο αντικείμενο υπαλλήλους, πριν την έναρξη της θερινής περιόδου, λαμβάνοντας επιπλέον υπόψη τα με αρ. πρωτ. 12/12.1.2015 και 63/5.2.2015 έγγραφα που σας έχουν αποσταλεί από την προϊσταμένη του Τελωνείου Σκιάθου;

-Υπάρχει στις προθέσεις του Υπουργείου να διερευνήσει την δυνατότητα αναβάθμισης του Τελωνείου Σκιάθου, με περαιτέρω διεύρυνση των αρμοδιοτήτων του και ανάλογη ενίσχυση του προσωπικού του, με σκοπό την διευκόλυνση των τοπικών οικονομικών φορέων και του τοπικού εμπορίου των Βορείων Σποράδων, δεδομένου ότι σήμερα το Τελωνείο αν και είναι τάξης, ουσιαστικά εξακολουθεί να λειτουργεί με όρους, κανόνες και υποχρεώσεις ανώτερης κατηγορίας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση