Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναφορά Ζέττας Μακρή για τα ζητήματα του Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας
Αναφορά Ζέττας Μακρή για τα ζητήματα του Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας

Αναφορά Ζέττας Μακρή για τα ζητήματα του Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας

Η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και , , κατέθεσε σήμερα κοινοβουλευτική αναφορά προς τον υπουργό ς του πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη για τα προτα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Σώματος Ν. .

Παρόλο που, επανειλημμένως, στο παρελθόν, η κ. Μακρή, έχει επιδείξει εξαιρετική ευαισθησία για φλέγοντα και χρονίζοντα ζητήματα, όπως είναι η εγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε ή η αξιολόγηση των πυροσβεστών, είτε με την κατάθεση ανάλογων κοινοβουλευτικών ερωτήσεων και αναφορών, είτε με ανάληψη πρωτοβουλιών για συναντήσεις των εκπροσώπων της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά, στην και στον Βόλο – με αντίστοιχες σοβαρές και υπεύθυνες κυβερνητικές δεσμεύσεις – θεώρησε, για μία ακόμη φορά, χρέος της να υποστηρίξει τα εύλογα αιτήματα των πυροσβεστών του Νομού.

Βεβαίως, πολλά από αυτά έχουν ήδη τεθεί και εν πολλοίς δρομολογηθεί από την πολιτική ηγεσία, όμως, η αναφορά καταδεικνύει τη μείζονα σημασία που έχουν τα προτα αυτά για την τοπική κοινωνία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση