Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναφορά Ζέττας Μακρή για τα ζητήματα του Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας
Αναφορά Ζέττας Μακρή για τα ζητήματα του Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας

Αναφορά Ζέττας Μακρή για τα ζητήματα του Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας

Η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας, Ζέττα Μ. Μακρή, κατέθεσε σήμερα κοινοβουλευτική αναφορά προς τον υπουργό προστασίας του πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας.

Παρόλο που, επανειλημμένως, στο παρελθόν, η κ. Μακρή, έχει επιδείξει εξαιρετική ευαισθησία για φλέγοντα και χρονίζοντα ζητήματα, όπως είναι η εγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε νέο ή η αξιολόγηση των πυροσβεστών, είτε με την κατάθεση ανάλογων κοινοβουλευτικών ερωτήσεων και αναφορών, είτε με ανάληψη πρωτοβουλιών για συναντήσεις των εκπροσώπων της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά, στην Αθήνα και στον Βόλο – με αντίστοιχες σοβαρές και υπεύθυνες κυβερνητικές δεσμεύσεις – θεώρησε, για μία ακόμη φορά, της να υποστηρίξει τα εύλογα αιτήματα των πυροσβεστών του Νομού.

Βεβαίως, πολλά από αυτά έχουν ήδη τεθεί και εν πολλοίς δρομολογηθεί από την πολιτική ηγεσία, όμως, η αναφορά καταδεικνύει τη μείζονα σημασία που έχουν τα προβλήματα αυτά για την τοπική κοινωνία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση