Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου σχετικά με την καταβολή μισθών των οικογενειακών γιατρών
Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου σχετικά με την καταβολή μισθών των οικογενειακών γιατρών

Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου σχετικά με την καταβολή μισθών των οικογενειακών γιατρών

Αναφορά κατέθεσε η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας Αικατερίνη Παπανάτσιου προς τον Υπουργό Υγείας, την επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, συνοδευόμενη από το έγγραφο των 29 οικογενειακών γιατρών του νομού.

Στην αναφορά της η Βουλευτής επισημαίνει το γεγονός ότι οι 29 οικογενειακοί γιατροί του ΕΟΠΥΥ στο νομό Μαγνησίας συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τους ασθενείς, δεν αμείβονται προ τριμήνου τουλάχιστον, χωρίς να γνωρίζουν πότε θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές τους, πόσο θα είναι το ύψος της μηνιαίας αμοιβής και ποιος ο τρόπος υπολογισμού αυτής. Τονίζεται επίσης ότι δεν υπάρχει πρόθεση από μέρους τους να συνεχίζουν να συνεργάζονται με τον ΕΟΠΠΥ, χωρίς να πληρώνονται και χωρίς να γνωρίζουν το ύψος της αμοιβής τους.

Επίσης αναφέρει ότι οι οικογενειακοί γιατροί του ΕΟΠΥΥ Μαγνησίας, κατέθεσαν επιστολή προς τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και εκείνος με τη σειρά του, διαβίβασε το πρόβλημα στον Πρόεδρο  και το Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις του Οργανισμού άμεσα.

Η κ. Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να ενημερωθεί σχετικά με την απάντηση που θα δοθεί στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, καθώς και για τις ανάλογες ενέργειες στις οποίες θα προβεί για να λυθεί το ζήτημα.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση