Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου σχετικά με την καταβολή μισθών των οικογενειακών γιατρών
Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου σχετικά με την καταβολή μισθών των οικογενειακών γιατρών

Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου σχετικά με την καταβολή μισθών των οικογενειακών γιατρών

Αναφορά κατέθεσε η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ. Μαγνησίας Αικατερίνη  προς τον Υπουργό Υγείας, την του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, συνοδευόμενη από το έγγραφο των 29 οικογενειακών γιατρών του νομού.

Στην αναφορά της η Βουλευτής επισημαίνει το γεγονός ότι οι 29 του στο νομό Μαγνησίας συνεχίζουν να προσφέρουν τις τους προς τους , δεν αμείβονται προ τριμήνου τουλάχιστον, χωρίς να γνωρίζουν πότε θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές τους, πόσο θα είναι το ύψος της μηνιαίας αμοιβής και ποιος ο τρόπος υπολογισμού αυτής. Τονίζεται επίσης ότι δεν υπάρχει πρόθεση από μέρους τους να συνεχίζουν να συνεργάζονται με τον , χωρίς να πληρώνονται και χωρίς να γνωρίζουν το ύψος της αμοιβής τους.

Επίσης αναφέρει ότι οι του Μαγνησίας, κατέθεσαν προς τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και εκείνος με τη σειρά του, διαβίβασε το πρόβλημα στον Πρόεδρο  και το Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις του Οργανισμού άμεσα.

Η κ. ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να ενημερωθεί σχετικά με την απάντηση που θα δοθεί στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, καθώς και για τις ανάλογες ενέργειες στις οποίες θα προβεί για να λυθεί το ζήτημα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ομαλά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις Επαγγελματικών Λυκείων #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/95u9EGwtWq -

  • Εξάμηνη παράταση προθεσμιών υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες #δασικοίχάρτες - https://t.co/mt7SRqdHDL -

  • Il turismo ellenico riparte, Fiavet in missione in Grecia #FiavetInGrecia - https://t.co/RtzCYz6ffe -

"Αλιεύοντας" την είδηση