Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕΜ
Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕΜ

Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕΜ

Η ς ς του -Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη κατέθεσε αναφορά προς τον υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών την επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών& Εμπόρων Ν. ς () που αφορά τα τεράστια προτα που έχουν προκληθεί από το κλείσιμο των καταστημάτων και τα ελλιπή μέτρα στήριξης των επαγγελματιών.

Η βουλευτής αναφέρεται στην επισήμανση της ότι οι τελευταίες ανακοινώσεις και τα νέα περιοριστικά μέτρα της Κυβέρνησης έχουν φτάσει την οργή και την αγανάκτηση των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων στο αποκορύφωμα, καθώς από τον Μάρτιο του 2020 ο επιχειρηματικός κόσμος βρίσκεται άθελά του σε μία άνιση «μάχη» και βιώνει έναν αργό «θάνατο». Τονίζει δε ότι είναι ανεπίτρεπτο να «κλείνουν» και να «ανοίγουν» οι επιχειρήσεις με αποφάσεις ξαφνικές και με τρόπους που δεν εξυπηρετούν σε καμία περίπτωση την λειτουργία και την βιωσιμότητά τους.

Η κα ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να εξετάσουν τα αιτήματα της Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, έστω και την ύστατη στιγμή, να ληφθούν γενναία και ουσιαστικά μέτρα στήριξης για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, μέτρα οικονομικής ενίσχυσης και όχι δανειοδότησης, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής των εξόδων και των οφειλών που συνεχώς αυξάνονται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση