Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕΜ
Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕΜ

Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕΜ

Η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε αναφορά προς τον υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών την επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών& Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) που αφορά τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκληθεί από το κλείσιμο των καταστημάτων και τα ελλιπή μέτρα στήριξης των επαγγελματιών.

Η βουλευτής αναφέρεται στην επισήμανση της ΟΕΒΕΜ ότι οι τελευταίες ανακοινώσεις και τα νέα περιοριστικά μέτρα της Κυβέρνησης έχουν φτάσει την οργή και την αγανάκτηση των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων στο αποκορύφωμα, καθώς από τον Μάρτιο του 2020 ο επιχειρηματικός κόσμος βρίσκεται άθελά του σε μία άνιση «μάχη» και βιώνει έναν αργό «θάνατο». Τονίζει δε ότι είναι ανεπίτρεπτο να «κλείνουν» και να «ανοίγουν» οι επιχειρήσεις με αποφάσεις ξαφνικές και με τρόπους που δεν εξυπηρετούν σε καμία περίπτωση την λειτουργία και την βιωσιμότητά τους.

Η κα Παπανάτσιου ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να εξετάσουν τα αιτήματα της Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, έστω και την ύστατη στιγμή, να ληφθούν γενναία και ουσιαστικά μέτρα στήριξης για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, μέτρα οικονομικής ενίσχυσης και όχι δανειοδότησης, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής των εξόδων και των οφειλών που συνεχώς αυξάνονται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έλλειψη Εμπιστοσύνης - https://t.co/NBT77meb1l -

  • Έναρξη εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου - https://t.co/VjstpTkNfb -

  • Παγίδα για τα παιδιά το σπίτι, καθώς μέσα σε αυτό συμβαίνει το 80% των ατυχημάτων - https://t.co/u7pQJ9DUxE -

"Αλιεύοντας" την είδηση