Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕΜ
Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕΜ

Αναφορά Κατερίνας Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕΜ

Η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ..-Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη κατέθεσε αναφορά προς τον υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών την διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Εμπόρων . Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) που αφορά τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκληθεί από το κλείσιμο των καταστημάτων και τα ελλιπή των επαγγελματιών.

Η βουλευτής αναφέρεται στην επισήμανση της ΟΕΒΕΜ ότι οι τελευταίες ανακοινώσεις και τα νέα της Κυβέρνησης έχουν φτάσει την οργή και την αγανάκτηση των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων στο αποκορύφωμα, καθώς από τον Μάρτιο του 2020 ο επιχειρηματικός κόσμος βρίσκεται άθελά του σε μία άνιση «μάχη» και βιώνει έναν αργό «θάνατο». Τονίζει δε ότι είναι ανεπίτρεπτο να «κλείνουν» και να «ανοίγουν» οι επιχειρήσεις με αποφάσεις ξαφνικές και με τρόπους που δεν εξυπηρετούν σε καμία περίπτωση την λειτουργία και την βιωσιμότητά τους.

Η κα ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να εξετάσουν τα αιτήματα της Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων . Μαγνησίας, έστω και την ύστατη στιγμή, να ληφθούν γενναία και ουσιαστικά για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οικονομικής ενίσχυσης και όχι δανειοδότησης, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής των εξόδων και των οφειλών που συνεχώς αυξάνονται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση