Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου σχετικά με τη διαμαρτυρία της ΟΕΒΕ Μαγνησίας για τις χρεώσεις συστημικής τράπεζας στα POS.
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου σχετικά με τη διαμαρτυρία της ΟΕΒΕ Μαγνησίας για τις χρεώσεις συστημικής τράπεζας στα POS.

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου σχετικά με τη διαμαρτυρία της ΟΕΒΕ Μαγνησίας για τις χρεώσεις συστημικής τράπεζας στα POS.

H βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ. – Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη κατέθεσε προς τους  υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών, επιστολή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Εμπόρων . Μαγνησίας (), που αφορά στις χρεώσεις συστημικής τράπεζας.

Η κα ζητάει να από τους αρμόδιους υπουργούς να εξεταστεί το πρόβλημα που αναφέρει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων . Μαγνησίας στην επιστολή της και έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε επαγγελματίες του κλάδου της αγοράς του Βόλου με την κίνηση συστημικής Τράπεζας να ζητήσει την ανανέωση των POS εν μέσω πανδημίας. 

Αναλυτικότερα αναφέρεται πως μία από τις τέσσερις μεγάλες απαιτεί από τους επαγγελματίες να αναβαθμίσουν το POS, είτε με ενοικίαση, είτε με καινούργιου μηχανήματος, με ποσό πού κυμαίνεται από 90 μέχρι 180 συν ΦΠΑ. Επιπλέον, χρεώνει τη συντήρηση του μηχανήματος από 7 έως 10 το μήνα και επιβάλλει στον επαγγελματικό λογαριασμό έξοδα διαχείρισης τρία ευρώ το μήνα. 

Όλα τα παραπάνω επιβαρύνουν εν μέσω πανδημίας τις επιχειρήσεις με ένα συνολικό κόστος από 150 έως 300 , ενώ παράλληλα κρατείται προμήθεια για κάθε συναλλαγή που αγγίζει το 1,3%.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω  «5ης Ανάβαση Ελασσόνας» #ΑνάβασηΕλασσόνας - https://t.co/BVqNEamPXv -

  • Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου #ΚέντροΥγείαςΣκοπέλου - https://t.co/HrXsiUTRSp -

  • Σύλληψη νεαρού Βούλγαρου στις #Μικροθήβες #Μικροθήβες - https://t.co/rqp2nYjZbB -

"Αλιεύοντας" την είδηση