Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου σχετικά με τη διαμαρτυρία της ΟΕΒΕ Μαγνησίας για τις χρεώσεις συστημικής τράπεζας στα POS.
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου σχετικά με τη διαμαρτυρία της ΟΕΒΕ Μαγνησίας για τις χρεώσεις συστημικής τράπεζας στα POS.

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου σχετικά με τη διαμαρτυρία της ΟΕΒΕ Μαγνησίας για τις χρεώσεις συστημικής τράπεζας στα POS.

H βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη κατέθεσε προς τους  υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών, επιστολή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων . (), που αφορά στις χρεώσεις συστημικής τράπεζας.

Η κα ζητάει να από τους αρμόδιους υπουργούς να εξεταστεί το πρόβλημα που αναφέρει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων . Μαγνησίας στην επιστολή της και έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε του κλάδου της αγοράς του Βόλου με την κίνηση συστημικής Τράπεζας να ζητήσει την ανανέωση των POS εν μέσω πανδημίας. 

Αναλυτικότερα αναφέρεται πως μία από τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες απαιτεί από τους να αναβαθμίσουν το POS, είτε με ενοικίαση, είτε με καινούργιου μηχανήματος, με ποσό πού κυμαίνεται από 90 μέχρι 180 συν ΦΠΑ. Επιπλέον, χρεώνει τη του μηχανήματος από 7 έως 10 το μήνα και επιβάλλει στον επαγγελματικό λογαριασμό έξοδα διαχείρισης τρία το μήνα. 

Όλα τα παραπάνω επιβαρύνουν εν μέσω πανδημίας τις με ένα συνολικό κόστος από 150 έως 300 ευρώ, ενώ παράλληλα κρατείται προμήθεια για κάθε συναλλαγή που αγγίζει το 1,3%.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

  • Με τραύμα στο κεφάλι 24χρονος #δικυκλιστής στο ΑΓΝΒ #δικυκλιστής - https://t.co/kdxdCFg9yp -

"Αλιεύοντας" την είδηση