Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το αίτημα της ΟΕΒΕΜ για παράταση  ρύθμισης οφειλών λόγω πανδημίας
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το αίτημα της ΟΕΒΕΜ για παράταση  ρύθμισης οφειλών λόγω πανδημίας

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το αίτημα της ΟΕΒΕΜ για παράταση  ρύθμισης οφειλών λόγω πανδημίας

 

Αναφορά προς τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας & Κοινωνικών υποθέσεων κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  Κατερίνα Παπανάτσιου την επιστολή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων (ΟΕΒΕΜ) με την οποία αιτείται την παράταση ημερομηνίας λήξης της ρύθμισης των οφειλών που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια της πανδημίας.

Στην επιστολή της η ΟΕΒΕΜ αναφέρει ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της υπαγωγής στη ρύθμιση του άρθρου 289 ν.4738/2020 συμπίπτει με την καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή της πρώτης δόσης της ρύθμισης δηλαδή στις 28 Φεβρουαρίου 2022.

H OEBEM ζητά από τους αρμόδιους να εισακουστεί το αίτημα της για παράταση της ημερομηνίας λήξης της ρύθμισης των οφειλών, για ένα διάστημα τριών μηνών τουλάχιστον, καθώς οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις έχουν δεχτεί τεράστιο πλήγμα κατά τη διάρκεια της Πανδημίας ενώ σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα των αυξήσεων σε όλα τα επίπεδα με βασικότερο χτύπημα την στο ενεργειακό κόστος.

Η κα. Παπανάτσιου ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να εξεταστεί το αίτημα της ΟΕΒΕΜ και να την ενημερώσουν για τις σχετικές ενέργειές τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση