Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την παράταση υποβολής αιτήσεων στο Κτηματολόγιο
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την παράταση υποβολής αιτήσεων στο Κτηματολόγιο

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την παράταση υποβολής αιτήσεων στο Κτηματολόγιο

H βουλευτής του -Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Παπανάτσιου κατέθεσε ως αναφορά προς τον  υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας με την οποία ζητούν παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το Κτηματολόγιο.

Η κα Παπανάτσιου σημειώνει πως το ΤΕΕ Μαγνησίας στην επιστολή του αναφέρει μια σειρά θεμάτων και καθυστερήσεων που οδηγούν στο να γίνει αποδεκτό το αίτημα για παράταση υποβολής αιτήσεων στο Κτηματολόγιο.

Σε πολλές περιοχές της Μαγνησίας δεν έχει γίνει ακόμα προανάρτηση ορίων του Κτηματολογίου, δεν έχουν ληφθεί υπόψη πολλά τοπογραφικά γεωτεμαχίων που έχουν κατατεθεί από τους ιδιοκτήτες και δεν έχουν παραληφθεί εγκαίρως ή καθόλου από τους τα έντυπα που έχουν σταλεί μέσω των ΕΛΤΑ από το Κτηματολόγιο ώστε να καταθέσουν εγκαίρως τις τους, ενώ πολλοί δεν έχουν λάβει ούτε σχετική ηλεκτρονική ειδοποίηση.

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομμικών ζητάει από τον υπουργό να εξεταστεί το αίτημα του ΤΕΕ Μαγνησίας να δοθεί άμεσα μια νέα εύλογη παράταση υποβολής των αιτήσεων Διόρθωσης/ Ένστασης για κατοίκους εξωτερικού, αλλά και η παράταση υποβολής αίτησης Διόρθωσης / Ένστασης για τους κατοίκους του εσωτερικού που έληξε ουσιαστικά την 10η Σεπτεμβρίου 2021, καθώς είναι άγνωστο αν θα εξεταστούν οι υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα ως τις 24 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της ιδιότυπης παράτασης που δόθηκε έως τότε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παραίτηση ζητά ο διευθυντής της Χειρουργικής του "Αχιλλοπουλείου" #διευθυντήςΧειρουργικής - https://t.co/fbXln7Rg8F -

  • Η θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» στο Πολιτιστικό Νέας Ιωνίας στο Βόλο - https://t.co/7jZ3AGJNKR… -

  • Βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου #κεντρικόςπεζόδρομοςΒελεστίνου - https://t.co/F4rrynquV7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση