Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για επαναλειτουργία εφαρμογής της ΑΑΔΕ για υποβολή δηλώσεων COVID-19 
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για επαναλειτουργία εφαρμογής της ΑΑΔΕ για υποβολή δηλώσεων COVID-19 

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για επαναλειτουργία εφαρμογής της ΑΑΔΕ για υποβολή δηλώσεων COVID-19 

H βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα κατέθεσε ως αναφορά την του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, προς τον υπουργό Οικονομικών με θέμα «Επαναλειτουργία εφαρμογής της ΑΑΔΕ για την υποβολή δηλώσεων -19 για μηνών Ιουνίου και Ιουλίου 2021».

Η πρώην υφυπουργός Οικονομικών αναφέρει πως λόγω του γεγονότος ότι κατά τη διάρκεια των μηνών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, που είχαν οριστεί ως μήνες υποβολής για τις επιχειρήσεις για δήλωση στην εφαρμογή -19, ο λογιστικός κλάδος είχε σημαντικό όγκο εργασιών υπήρξαν επιχειρήσεις που δεν μπόρεσαν να υποβάλλουν εμπρόθεσμα τη δήλωση με αποτέλεσμα την απώλεια των ευεργετικών διατάξεων.

Η κα Παπανάτσιου καλεί τον υπουργό Οικονομικών να εξετάσει και να κάνει δεκτό το αίτημα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ώστε να μπορέσουν να υποβάλλουν δήλωση όσες πληττόμενες επιχειρήσεις δεν πρόλαβαν τις προθεσμίες και να μπορέσουν να υπαχθούν στις ευεργετικές διατάξεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινάει το έργο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο του Δήμου Σκιάθου #έργοαποχέτευσης - https://t.co/UgWcrSi3B8 -

  • Λαμπάδιασε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στη Χλόη #βαμβακοσυλλεκτικήμηχανή - https://t.co/pwewdRC7Ud -

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

"Αλιεύοντας" την είδηση