Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ »  Αναφορά Αθ. Λιούπη για τα σχολικά κυλικεία
 Αναφορά Αθ. Λιούπη για τα σχολικά κυλικεία

 Αναφορά Αθ. Λιούπη για τα σχολικά κυλικεία

Αναφορά  για τα σχολικά και συγκεκριμένα για τη λήψη μέτρων διευκόλυνσης καταβολής μισθωμάτων των κυλικείων των δημοσίων σχολείων, λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού κατέθεσε ο Μαγνησίας της ΝΔ Αθ. πης προς τους υπουργούς  Οικονομικών  Χρήστο Σταϊκούρα,  Παιδείας και Θρησκευμάτων  Κεραμέως και  Εσωτερικών  Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Χαρακτηριστικά ο κ. πης αναφέρει: “νωρίζοντας το ενδιαφέρον της Κυβέρνησής μας και την πρόθεσή σας να δοθούν λύσεις στα προτα που παρουσιάζονται λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού και την άμεση της πρώτης δέσμης οικονομικών μέτρων αντιμετώπισης αυτών, σας παρακαλώ να λάβετε υπόψιν σας και την εύλογη ανησυχία του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας.

Επειδή ο συγκεκριμένος κλάδος είναι από τους πρώτους που πλήττονται από τα αναγκαία κυβερνητικά -με επιπλέον επιβαρυντικό παράγοντα, το γεγονός ότι η δραστηριότητά τους αφορά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και όχι όλη τη διάρκεια του έτους-, σας παρακαλώ να συνυπολογίσετε τις προτάσεις τους, ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις στον κλάδο τους, αλλά και στους εργαζομένους που θα βρεθούν χωρίς εργασία, για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα .

Παρακαλώ θερμά για τις δικές σας ενέργειες.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση