Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ /  Αναφορά Αθ. Λιούπη για τα σχολικά κυλικεία
 Αναφορά Αθ. Λιούπη για τα σχολικά κυλικεία

 Αναφορά Αθ. Λιούπη για τα σχολικά κυλικεία

Αναφορά  για τα σχολικά κυλικεία και συγκεκριμένα για τη λήψη μέτρων διευκόλυνσης καταβολής μισθωμάτων των κυλικείων των δημοσίων σχολείων, λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Αθ. Λιούπης προς τους υπουργούς  Οικονομικών  Χρήστο Σταϊκούρα,  Παιδείας και Θρησκευμάτων  Νίκη Κεραμέως και  Εσωτερικών  Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Χαρακτηριστικά ο κ. Λιούπης αναφέρει: “Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον της Κυβέρνησής μας και την πρόθεσή σας να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού και την άμεση ανακοίνωση της πρώτης δέσμης οικονομικών μέτρων αντιμετώπισης αυτών, σας παρακαλώ να λάβετε υπόψιν σας και την εύλογη ανησυχία του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας.

Επειδή ο συγκεκριμένος κλάδος είναι από τους πρώτους που πλήττονται από τα αναγκαία κυβερνητικά μέτρα -με επιπλέον επιβαρυντικό παράγοντα, το γεγονός ότι η δραστηριότητά τους αφορά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και όχι όλη τη διάρκεια του έτους-, σας παρακαλώ να συνυπολογίσετε τις προτάσεις τους, ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις στον κλάδο τους, αλλά και στους εργαζομένους που θα βρεθούν χωρίς εργασία, για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα.

Παρακαλώ θερμά για τις δικές σας ενέργειες.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι νικητές των Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνίας - https://t.co/g5k2AdIpVi -

  • Πότε θα φτάσουν οι αστροναύτες στον Διαστημικό Σταθμό - https://t.co/9KdDgggtQH -

  • Τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις τουριστικές επιχειρήσεις - https://t.co/xhwxpUXHYs -

"Αλιεύοντας" την είδηση