Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναφορά Αθ. Λιούπη για ενίσχυση επενδυτικής πρωτοβουλίας μέσω αξιοποίησης των καθεστώτων του Αναπτυξιακού Νόμου
Αναφορά Αθ. Λιούπη για ενίσχυση επενδυτικής πρωτοβουλίας μέσω αξιοποίησης των καθεστώτων του Αναπτυξιακού Νόμου

Αναφορά Αθ. Λιούπη για ενίσχυση επενδυτικής πρωτοβουλίας μέσω αξιοποίησης των καθεστώτων του Αναπτυξιακού Νόμου

Τα αιτήματα του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, για την ενίσχυση της επενδυτικής πρωτοβουλίας, μέσω της αξιοποίησης των καθεστώτων του Αναπτυξιακού όμου, την επιτάχυνση των διαδικασιών αξιολόγησης και την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων των επενδυτικών σχεδίων στα καθεστώτα «ενική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού όμου 4399/2016, προώθησε με αναφορά του στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. εωργιάδη, ο βουλευτής Ν.   Αθανάσιος Λιούπης.

Ο βουλευτής μετέφερε στον υπουργό την επιστολή του ΣΘΕΒ, στην οποία τονίζεται ότι η επιτάχυνση των διαδικασιών για τη β' φάση του καθεστώτος «Γενική Επιχειρηματικότητα» και των αξιολογήσεων του καθεστώτος «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων», θα απεγκλωβίσει τα επενδυτικά σχέδια και τους επενδυτές από διοικητικές διαδικασίες και καθυστερήσεις, αποδίδοντας πολύτιμους πόρους στην και φυσικά θέσεις ς.

Επιπροσθέτως, προτείνεται στο πλαίσιο της επόμενης πρόσκλησης του Αναπτυξιακού Νόμου η αναδρομική ισχύς του, από την 29η Φεβρουαρίου 2020 και η συνεχής ύπαρξη ανοιχτής πρόσκλησης με άμεση αξιολόγηση και έκδοση αποφάσεων υπαγωγής στον Αναπτυξιακό Νόμο.

«Δεδομένης της χρονικής στιγμής και προσπάθειας επιστροφής των επιχειρήσεων στην κανονικότητα, παρακαλώ να εξετάσετε με προσοχή το αίτημα του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ώστε με τις ενέργειές σας να απεμπλακούν ταχύτατα οι όποιες δυσλειτουργίες προς όφελος της ς και βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και της επανεκκίνησης της ς της χώρας», καταλήγει η αναφορά του βουλευτή Ν. .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση