Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναφορά Αθ. Λιούπη για δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών στους μαθητές-μέλη πολυμελών οικογενειών
Αναφορά Αθ. Λιούπη για δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών στους μαθητές-μέλη πολυμελών οικογενειών

Αναφορά Αθ. Λιούπη για δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών στους μαθητές-μέλη πολυμελών οικογενειών

Το ίτημ της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΤΤΕ) προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με το οποίο αιτείται να εξασφαλιστεί η δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών στους -μέλη πολυμελών οικογενειών, κατέθεσε ως στην υπουργό Παιδείας   Νίκη , ο βουλευτής Ν. ς Αθανάσιος πης.

Ο βουλευτής επισημαίνει στην αναφορά του πως « Είναι απολύτως βέβαιο, πως με τις άμεσες ενέργειές σας και υπό το καθεστώς της επιβεβλημένης κοινωνικής αποστασιοποίησης, εξασφαλίσατε την απαραίτητη διαδικτυακή διδασκαλία των σχολικών μαθημάτων, κυρίως, όμως, τη δημιουργική ενασχόληση των μαθητών και την ουσιαστική επικοινωνία τους με τους εκπαιδευτικούς τους.

Δεδομένων των συνθηκών, αυξήθηκε η ανάγκη χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο από τη συνεχή παραμονή στις οικίες μας. ια τις πολυμελείς οικογένειες, είναι αυτονόητο, ότι δημιουργήθηκε ακόμα πιο έντονο πρόβλημα, καθώς συχνά όλα τα μέλη της οικογένειας κάνουν χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, οι γονείς στο πλαίσιο της ς τους και τα παιδιά στο πλαίσιο παρακολούθησης διαδικτυακών μαθημάτων».

Ο κ. πης ζητά από την υπουργό Παιδείας να εξετάσει το αίτημα των πολυμελών οικογενειών ευελπιστώντας, ότι θα μπορούν όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας με την ίδια ευκολία, να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαιδευτική διδασκαλία.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση