Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναδιάταξη σύνθεσης της γραμματείας της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας
Αναδιάταξη σύνθεσης της γραμματείας της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Αναδιάταξη σύνθεσης της γραμματείας της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

 

Σε αναδιάταξη της σύνθεσης της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας προχώρησε η ολομέλειά της σε χθεσινή συνεδρίαση.

Η αναδιάταξη κρίθηκε απαραίτητη, καθώς σύμφωνα με κεντρική απόφαση του κόμματος, δεν μπορούν να παραμείνουν στην θέση τους συντονιστές, συντρονίστριες και οι και αναπληρώτριες Νομαρχιακών Επιτροπών και τοπικών οργανώσεων που εκδηλώνουν πρόθεση συμμετοχής στα του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Μεταξύ των μελών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του νομού Μαγνησίας συμπεριλαμβάνεται ο μέχρι χθες συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Μάνθος Δραμητινός.

Σε κλίμα ομοψυχίας και αγωνιστικής ενότητας εκλέχθηκαν ομόφωνα η Βανέσσα Κατσαρδή στην θέση της συντονίστριας και ο   Δημήτρης Μελισσουργός στην θέση του αναπληρωτή συντονιστή.

Η Βανέσσα Κατσαρδή είναι μέλος της Οργάνωσης Μελών Βορειοανατολικού Βόλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας και μέχρι χθες ήταν αναπληρώτρια συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ ο Δημήτρης Μελισσουργός είναι μέλος της συντονιστικής γραμματείας της Οργάνωσης Μελών Αγριάς και μέχρι χθες ήταν υπεύθυνος του Οργανωτικού Γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση