Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναδιάταξη σύνθεσης της γραμματείας της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας
Αναδιάταξη σύνθεσης της γραμματείας της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Αναδιάταξη σύνθεσης της γραμματείας της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

 

Σε αναδιάταξη της σύνθεσης της γραμματείας της ομαρχιακής Επιτροπής του -ΠΣ προχώρησε η ολομέλειά της σε χθεσινή συνεδρίαση.

Η αναδιάταξη κρίθηκε απαραίτητη, καθώς σύμφωνα με κεντρική του κόμματος, δεν μπορούν να παραμείνουν στην θέση τους συντονιστές, συντρονίστριες και οι αναπληρωτές και αναπληρώτριες ομαρχιακών Επιτροπών και τοπικών οργανώσεων που εκδηλώνουν πρόθεση συμμετοχής στα του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Μεταξύ των μελών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του νομού συμπεριλαμβάνεται ο μέχρι χθες συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Μάνθος Δραμητινός.

Σε ομοψυχίας και αγωνιστικής ενότητας εκλέχθηκαν ομόφωνα η Βανέσσα Κατσαρδή στην θέση της συντονίστριας και ο   Δημήτρης Μελισσουργός στην θέση του αναπληρωτή συντονιστή.

Η Βανέσσα Κατσαρδή είναι μέλος της Οργάνωσης Μελών Βορειοανατολικού Βόλου του -ΠΣ Μαγνησίας και μέχρι χθες ήταν αναπληρώτρια συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ ο Δημήτρης Μελισσουργός είναι μέλος της συντονιστικής γραμματείας της Οργάνωσης Μελών Αγριάς και μέχρι χθες ήταν υπεύθυνος του Οργανωτικού ραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση