Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αμειβόμενος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ
Αμειβόμενος  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

Αμειβόμενος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

Ομόφωνα εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της το αίτημα της επιχείρησης περί πλήρους ς και με αμοιβή, του νέου προέδρου της Απ. Γαλάτη.

Το σώμα ενέκρινε τις αρμοδιότητες του προέδρου και θα υποβληθεί αίτημα προς τον Γ.Γ. ς Διοίκησης, ώστε ο πρόεδρος να έχει πλήρη και η αμοιβή για τις υπηρεσίες του να καθοριστεί στις 2.137,50 € μικτά μηνιαίως.

Το θέμα των αρμοδιοτήτων και της αντιμισθίας του προέδρου συζητήθηκε στο τέλος και εκτός ημερήσιας διάταξης, με την εισήγηση να κάνει ο γενικός διευθυντής της Σταύρος Τζίνης, ο Αποστόλης Γαλάτης σχολίασε, ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ έχει μικρότερη αντιμισθία από τους εργαζόμενους.

Πριν τη σημερινή συνεδρίαση έγινε η πρώτη του νέου προέδρου με εκπροσώπους των εργαζομένων, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν εποικοδομητική και, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δημήτρη Κουτσιφέλη, άριστη.

Στο θέμα της ς του ανακεφαλαιωτικού πίνακα για την κατασκευή υποδομών άρδευσης πρασίνου του Δήμου Βόλου, που αφορούσε το σύστημα άρδευσης του πράσινου στα των οδών – Ιάσονος, ο Απ. Γαλάτης ρώτησε αν είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί για άρδευση το νερό του βιολογικού, με τον διευθυντή συντονισμού και λειτουργίας υποδομών Μιλτ. Φαναριώτη να απαντά ότι απαιτείται προετοιμασία, καθώς είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δημ. Κουτσιφέλης, τόνισε ότι είχε υποβάλει προ τετραετίας πρόταση για το ΕΣΠΑ, άρδευσης του Πεδίου Άρεως με νερό από τις εγκαταστάσεις , αλλά υπήρχαν νομικής φύσεως ζητήματα και τόνισε ότι θα μπορούσε να εξεταστεί το θέμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση