Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αμειβόμενος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ
Αμειβόμενος  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

Αμειβόμενος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

Ομόφωνα εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της το αίτημα της επιχείρησης περί πλήρους απασχόλησης και με αμοιβή, του νέου προέδρου της Απ. Γαλάτη.

Το σώμα ενέκρινε τις αρμοδιότητες του προέδρου και θα υποβληθεί αίτημα προς τον .Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ώστε ο πρόεδρος να έχει πλήρη απασχόληση και η αμοιβή για τις υπηρεσίες του να καθοριστεί στις 2.137,50 € μικτά μηνιαίως.

Το θέμα των αρμοδιοτήτων και της αντιμισθίας του προέδρου συζητήθηκε στο τέλος και εκτός ημερήσιας διάταξης, με την εισήγηση να κάνει ο γενικός διευθυντής της Σταύρος Τζίνης, ο Αποστόλης Γαλάτης σχολίασε, ότι ο πρόεδρος της έχει μικρότερη αντιμισθία από τους εργαζόμενους.

Πριν τη σημερινή συνεδρίαση έγινε η πρώτη του νέου προέδρου με εκπροσώπους των εργαζομένων, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν εποικοδομητική και, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δημήτρη Κουτσιφέλη, άριστη.

Στο θέμα της έγκρισης του ανακεφαλαιωτικού πίνακα για την κατασκευή υποδομών άρδευσης πρασίνου του Δήμου Βόλου, που αφορούσε το σύστημα άρδευσης του πράσινου στα των οδών Δημητριάδος – Ιάσονος, ο Απ. Γαλάτης ρώτησε αν είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί για άρδευση το νερό του βιολογικού, με τον διευθυντή συντονισμού και λειτουργίας υποδομών Μιλτ. Φαναριώτη να απαντά ότι απαιτείται προετοιμασία, καθώς είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δημ. Κουτσιφέλης, τόνισε ότι είχε υποβάλει προ τετραετίας πρόταση για το ΕΣΠΑ, άρδευσης του Πεδίου Άρεως με νερό από τις εγκαταστάσεις ΕΕΛ, αλλά υπήρχαν νομικής φύσεως ζητήματα και τόνισε ότι θα μπορούσε να εξεταστεί το θέμα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση