Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αμειβόμενος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ
Αμειβόμενος  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

Αμειβόμενος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ

Ομόφωνα εγκρίθηκε στη σημερινή του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ το αίτημα της επιχείρησης περί πλήρους απασχόλησης και με αμοιβή, του νέου προέδρου της Απ. Γαλάτη.

Το σώμα ενέκρινε τις αρμοδιότητες του προέδρου και θα υποβληθεί αίτημα προς τον .Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ώστε ο πρόεδρος να έχει πλήρη απασχόληση και η αμοιβή για τις υπηρεσίες του να καθοριστεί στις 2.137,50 € μικτά μηνιαίως.

Το θέμα των αρμοδιοτήτων και της αντιμισθίας του προέδρου συζητήθηκε στο τέλος και εκτός ημερήσιας διάταξης, με την εισήγηση να κάνει ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ Σταύρος Τζίνης, ο Αποστόλης Γαλάτης σχολίασε, ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ έχει μικρότερη αντιμισθία από τους εργαζόμενους.

Πριν τη σημερινή έγινε η πρώτη συνάντηση του νέου προέδρου με εκπροσώπους των εργαζομένων, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν εποικοδομητική και, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δημήτρη Κουτσιφέλη, άριστη.

Στο θέμα της έγκρισης του ανακεφαλαιωτικού πίνακα για την κατασκευή υποδομών άρδευσης πρασίνου του Δήμου , που αφορούσε το σύστημα άρδευσης του πράσινου στα πεζοδρόμια των οδών Δημητριάδος – , ο Απ. Γαλάτης ρώτησε αν είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί για άρδευση το νερό του βιολογικού, με τον διευθυντή συντονισμού και λειτουργίας υποδομών Μιλτ. Φαναριώτη να απαντά ότι απαιτείται προετοιμασία, καθώς είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δημ. Κουτσιφέλης, τόνισε ότι είχε υποβάλει προ τετραετίας πρόταση για το , άρδευσης του Πεδίου Άρεως με νερό από τις εγκαταστάσεις ΕΕΛ, αλλά υπήρχαν νομικής φύσεως ζητήματα και τόνισε ότι θα μπορούσε να εξεταστεί το θέμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Self – test: Νέα πραγματικότητα για χιλιάδες εργαζόμενους σε λιανεμπόριο, σούπερ μάρκετ, εστίαση, Δημόσιο… - https://t.co/yiz3yHMyYu -

  • Συνάντηση και με Ερντογάν θα έχει ο Ν. Δένδιας #ΝίκοςΔένδιας - https://t.co/a6YS6UgKyp -

  • Τα Βραβεία και οι Έπαινοι του διαγωνισμού φωτογραφίας, με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων… - https://t.co/2AbCOHgKfY -

"Αλιεύοντας" την είδηση