Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Άμεση λειτουργία των Χιονοδρομικών ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας
Άμεση λειτουργία των Χιονοδρομικών ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Άμεση λειτουργία των Χιονοδρομικών ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

“Με χαρά ακούσαμε σήμερα τον υπουργό Ανάπτυξης ότι η κυβέρνηση ζητά το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων. Σίγουρα αυτό θα δώσει πνοή στις περιοχές που έχουν ενεργά χιονοδρομικά κέντρα και θα είναι σαφώς μια οικονομική σε αυτό που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες” τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Επίσης στην ανακοίνωσή της αναφέρει: “Ζητάμε να ενεργοποιηθεί αυτή η απόφαση το συντομότερο, εφόσον θεωρηθεί ότι μπορεί να
υλοποιηθεί, διότι σας θυμίζουμε ότι τα ξενοδοχεία και γενικά το είναι το πλέον ευαίσθητο προϊόν με ημερομηνία λήξης μία ημέρα.

Επισημαίνουμε, όμως, ότι η λειτουργία των χιονοδρομικών δεν θα μπορέσει να υπάρξει εάν δεν επιτραπεί η μεταξύ των νομών και αν δεν επιτραπεί η λειτουργία της ς.

Είναι σαφές ότι τα των ξενοδοχείων λειτουργούν για τους πελάτες τους, αλλά θυμίζουμε ότι υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, στην περιοχή μας αλλά και σε άλλες περιοχές, τα οποία είναι μικρά και δεν έχουν εστιατόριο.

Ανεξάρτητα από αυτό όμως θεωρούμε την επαναλειτουργία της ς -με όσα προβλέπονται- αναγκαία όσο ποτέ. Έτσι θα μπορέσουμε να παρέχουμε ένα πλήρες για την προσέλκυση πελατών. Θυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι τα ξενοδοχεία είναι ασφαλή,  τηρώντας όλους τους κανόνες και τα που έχουν θεσμοθετηθεί και
πιστεύουμε ότι, αν τα και οι κανόνες ασφαλείας τηρηθούν από όλους, δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα.

Είμαστε πάντα παρόντες για να συζητήσουμε και να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση