Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών
Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών

Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών

Σφοδρό κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το αίτημα του δημάρχου Αλοννήσου για τη χρηματοδότηση κτηρίου με σκοπό την επανακατασκευή του ως εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών.

Η Χρυσή συντάσσεται πλήρως και συίσταται ολοψύχως στους κατοίκους Αλοννήσου ενάντια στην γκετο του νησιού και τονίζει:”Η τακτική της διασποράς τέτοιων κέντρων σε όλη την ελληνική επικράτεια οδηγεί σε δύο ειδών μείζονα προβλήματα. Αρχικώς, σε τοπικό επίπεδο, η παρουσία ενός τέτοιου όγκου λαθρομεταναστών στην Αλόννησο απειλεί την ιδιαίτερη φυσιογνωμία, εικόνα, κοινωνική συνοχή και τουρισμό του νησιού, ενώ θα οδηγήσει αναποφεύκτως στην συγκρούσεων, και παραβατικών συμπεριφορών σε τακτική βάση. Σε πανελλήνιο επίπεδο, η μαζική εισροή και εγκατάσταση κυμάτων λαθρομεταναστών οδηγεί μεθοδικώς στην αλλοίωση της συνθέσεως του ελληνικού λαού.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που καταγγέλει δημοσίως αυτό το διαρκές έγκλημα, σύμφωνα με το οποίο οι θα καταλήξουμε μαθηματικώς μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Όσον αφορά την δημιουργία υ λαθρομεταναστών στην Αλόννησο, θα εξαντλήσουμε κάθε πολιτικό μέσο για την του, ενώ ο βουλευτής Χρυσής Αυγής, , κατέθεσε ήδη ερώτηση στο αρμόδιο Υπουργείο”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση