Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών
Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών

Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών

Σφοδρό κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το αίτημα του δημάρχου Αλοννήσου για τη κτηρίου με σκοπό την επανακατασκευή του ως κέντρο εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών.

Η Χρυσή Αυγή συντάσσεται πλήρως και συμπαρίσταται ολοψύχως στους κατοίκους Αλοννήσου ενάντια στην γκετοποίηση του νησιού και τονίζει:”Η τακτική της διασποράς τέτοιων κέντρων σε όλη την ελληνική επικράτεια οδηγεί σε δύο ειδών μείζονα προβλήματα. Αρχικώς, σε τοπικό επίπεδο, η παρουσία ενός τέτοιου όγκου λαθρομεταναστών στην Αλόννησο απειλεί την ιδιαίτερη φυσιογνωμία, εικόνα, κοινωνική συνοχή και τουρισμό του νησιού, ενώ θα οδηγήσει αναποφεύκτως στην εκδήλωση συγκρούσεων, και παραβατικών συμπεριφορών σε τακτική βάση. Σε πανελλήνιο επίπεδο, η μαζική εισροή και εγκατάσταση κυμάτων λαθρομεταναστών οδηγεί μεθοδικώς στην αλλοίωση της συνθέσεως του ελληνικού λαού.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη που καταγγέλει δημοσίως αυτό το διαρκές , σύμφωνα με το οποίο οι θα καταλήξουμε μαθηματικώς μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Όσον αφορά την δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην Αλόννησο, θα εξαντλήσουμε κάθε πολιτικό μέσο για την του, ενώ ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής, , κατέθεσε ήδη στο αρμόδιο Υπουργείο”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση