Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών
Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών

Μπλόκο των κατοίκων Αλοννήσου στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών

Σφοδρό κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το αίτημα του δημάρχου Αλοννήσου για τη κτηρίου με σκοπό την επανακατασκευή του ως κέντρο εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών.

Η Χρυσή Αυγή συντάσσεται πλήρως και συμπαρίσταται ολοψύχως στους κατοίκους Αλοννήσου ενάντια στην γκετο του νησιού και τονίζει:”Η τακτική της διασποράς τέτοιων κέντρων σε όλη την ελληνική επικράτεια οδηγεί σε δύο ειδών μείζονα προτα. Αρχικώς, σε τοπικό επίπεδο, η παρουσία ενός τέτοιου όγκου λαθρομεταναστών στην Αλόννησο απειλεί την ιδιαίτερη φυσιογνωμία, εικόνα, κοινωνική συνοχή και τουρισμό του νησιού, ενώ θα οδηγήσει αναποφεύκτως στην συγκρούσεων, και παραβατικών συμπεριφορών σε τακτική βάση. Σε πανελλήνιο επίπεδο, η μαζική εισροή και εγκατάσταση κυμάτων λαθρομεταναστών οδηγεί μεθοδικώς στην αλλοίωση της συνθέσεως του ελληνικού λαού.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική που καταγγέλει δημοσίως αυτό το διαρκές , σύμφωνα με το οποίο οι Έλληνες θα καταλήξουμε μαθηματικώς μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Όσον αφορά την δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην Αλόννησο, θα εξαντλήσουμε κάθε πολιτικό μέσο για την του, ενώ ο ς Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, κατέθεσε ήδη ερώτηση στο αρμόδιο Υπουργείο”.

"Αλιεύοντας" την είδηση