Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Ζέττα Μακρή: «Άμεση κτιριακή υποδομή από την ΚΤΥΠ Α.Ε. για το ΕΕΕΕΚ Αλμυρού»
Ζέττα Μακρή: «Άμεση κτιριακή υποδομή από την ΚΤΥΠ Α.Ε. για το ΕΕΕΕΚ Αλμυρού»

Ζέττα Μακρή: «Άμεση κτιριακή υποδομή από την ΚΤΥΠ Α.Ε. για το ΕΕΕΕΚ Αλμυρού»

Άμεση ήταν η αντίδραση της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μ. Μακρή, όταν ενημερώθηκε από την Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αλμυρού (ΕΕΕΕΚ) ότι υπάρχει σοβαρό κτιριακό πρόβλημα στην συγκεκριμένη υποδομή.

Το ζήτημα αναδείχθηκε κατά την διαδικτυακή ενημέρωσης, που διοργάνωσε η κ. Μακρή, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, με δική της πρωτοβουλία, με τους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης του Νομού Μαγνησίας, προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα, που παρουσιάζονται κατά την εφαρμογή της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

Εξίσου άμεση ήταν και η παρέμβαση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ .Ε. , Θ. Γιάνναρη, ο οποίος επικοινώνησε, σήμερα, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, με την κ. Μακρή και την ενημέρωσε για την ανάληψη πρωτοβουλίας από την ΚΤΥΠ Α.Ε. για την προμήθεια και εγκατάσταση μίας αίθουσας 6m * 6m, ελαφριάς λυόμενης κατασκευής, για τις ανάγκες του ΕΕΕΕΚ.

Για αυτή την πρωτοβουλία, ο κ. Γιάνναρης διαβεβαίωσε την υφυπουργό ότι θα ειδοποιηθεί, αμέσως, ο ενώ η διαδικασία της προμήθειας και τοποθέτησης της αίθουσας αυτής θα γίνει με χρησιδανείου.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.  Θ. Γιάνναρη, για την τάχιστη εύρεση λύσης στο θέμα αλλά και για την κινητοποίηση των υπηρεσιών του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι μία από τις εξαιρετικά βασικές προτεραιότητες στρατηγικής και πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι αναμφισβήτητα η ειδική και και για τον λόγο αυτό η πολιτική ηγεσία, με κάθε μέσο, διευκολύνει την προσπάθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση