Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Υποβλήθηκε προς έγκριση η πρόταση για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλμυρού
Υποβλήθηκε προς έγκριση η πρόταση για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλμυρού

Υποβλήθηκε προς έγκριση η πρόταση για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλμυρού

Την Παρασκευή 30 οεμβρίου υποβλήθηκε στο πρόταση ύψους 1.650.000,00€ για το από τον Δήμο Αλμυρού και το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμυρού.

Tο έργο, στοχεύει στην επέκταση του υφιστάμενου «υ δικτύου» και στη δημιουργία ενός ενιαίου σύγχρονου εμπορικού κέντρου, μέσω της αναβάθμισης του υ χώρου και της ανάδειξης της ταυτότητας της εμπορικής περιοχής του Αλμυρού.

Παράλληλα, στοχεύει στη δημιουργία μίας ς ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας, στην αξιο νέων τεχνολογιών έξυπνης πόλης και έξυπνης ς κινητικότητας, καθώς και στην υλο ενεργειών προβολής και προώθησης του Εμπορικού κέντρου.

Το , θα προάγει τον Δήμο σε εμπορικό πρότυπο της ευρύτερης περιοχής, αναβαθμίζοντας την αισθητική και τη λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό brand name, αναδεικνύοντας τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης και τονώνοντας την οικονομική δραστηριότητα της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση