Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Xρηματοδότηση του έργου παραλιακής οδού Νηές Σούρπης – Αγία Μαρίνα Πτελεού
Xρηματοδότηση του έργου παραλιακής οδού  Νηές Σούρπης – Αγία Μαρίνα Πτελεού

Xρηματοδότηση του έργου παραλιακής οδού Νηές Σούρπης – Αγία Μαρίνα Πτελεού

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης συναντήθηκε με τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης  Στάθη ιαννακίδη. Κύριο θέμα της ς υπήρξε η Βελτίωση και ασφαλτόστρωση της δημοτικής παραλιακής οδού που συνδέει τις ηές Σούρπης με την Αγία Μαρίνα Πτελεού, που αποτελεί χρόνιο αίτημα των δημοτών και έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη από τον Δήμο για την υλοποίησή του.

Πρόκειται για ένα έργο, που συμβάλλει καθοριστικά στην τοπική και περιφερειακή με τη διεύρυνση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και δίνει υπεραξία στην οικονομία της περιοχής. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα της περιοχής που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής και δύναται να αξιοποιήσει τους φυσικούς πόρους.

Ο υφ Στάθης ιαννακίδης κατανοώντας τη σημαντικότητα του έργου για την της περιοχής, δήλωσε πως θα προβεί στη χρηματοδότηση αυτού.

Ο δήμαρχος ευχαριστεί   τον υφυπουργό  για τη χρηματοδότηση του έργου προϋπολογισμού 1.500.000€, καθώς και τις  υφυπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών και τον βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο για την υποστήριξή τους. Με την ενέργειά τους αυτή συμβάλλουν τα μέγιστα στην του τόπου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η υφ Εσωτερικών  Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωπος της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση