Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Xρηματοδότηση του έργου παραλιακής οδού Νηές Σούρπης – Αγία Μαρίνα Πτελεού
Xρηματοδότηση του έργου παραλιακής οδού  Νηές Σούρπης – Αγία Μαρίνα Πτελεού

Xρηματοδότηση του έργου παραλιακής οδού Νηές Σούρπης – Αγία Μαρίνα Πτελεού

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης συναντήθηκε με τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης  Στάθη Γιαννακίδη. Κύριο θέμα της συνάντησης υπήρξε η Βελτίωση και ασφαλτόστρωση της δημοτικής παραλιακής οδού που συνδέει τις Νηές Σούρπης με την Πτελεού, που αποτελεί χρόνιο αίτημα των δημοτών και έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη από τον Δήμο για την υλοποίησή του.

Πρόκειται για ένα έργο, που συμβάλλει καθοριστικά στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη με τη διεύρυνση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, τη νέων θέσεων εργασίας και δίνει υπεραξία στην οικονομία της περιοχής. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα της περιοχής που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής και δύναται να αξιοποιήσει τους φυσικούς πόρους.

Ο υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης κατανοώντας τη σημαντικότητα του έργου για την της περιοχής, δήλωσε πως θα προβεί στη χρηματοδότηση αυτού.

Ο δήμαρχος ευχαριστεί   τον υφυπουργό  για τη χρηματοδότηση του έργου προϋπολογισμού 1.500.000€, καθώς και τις  υφυπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών και τον βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο για την υποστήριξή τους. Με την ενέργειά τους αυτή συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η υφυπουργός Εσωτερικών  Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωπος της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας και ο Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

  • Την ΑΕΛ υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/bSKXfLuSUf -

"Αλιεύοντας" την είδηση