Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης
Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης

Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης

Τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου ς που χρηματοδοτεί η Θεσσαλίας συζήτησαν ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου Αίας Χρήστος Κωστούλας, σε που είχαν στο γραφείο του περιφερειάρχη στη Λάρισα.

Η Θεσσαλίας εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, με την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και την κατασκευή νέων κερκίδων.

Τα έργα έχουν δημοπρατηθεί, έχουν εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή και υπογράφονται οι συμβάσεις προκειμένου να ξεκινήσουν σύντομα.

«Με σχέδιο και προγραμματισμό, σε συν με τη της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές στο Αθλητικό Κέντρο Σούρπης, που γίνεται ασφαλές και λειτουργικό. Στηρίζουμε με έργα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με το πρότυπο πρόγραμμα ανακατασκευής γηπέδων και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων που υλοποιούμε παντού στη Θεσσαλία» δηλώνει ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. «Ο αποτελεί προτεραιότητα γιατί συμβάλλει στη σωματική και την ψυχική ισορροπία. Έχει σημαντική κοινωνική λειτουργία, δίνει διέξοδο στην , διαμορφώνει συνεργατικούς χαρακτήρες και καλύτερους » προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση