Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης
Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης

Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης

Τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας συζήτησαν ο Κώστας και ο πρόεδρος του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου Αίας Χρήστος Κωστούλας, σε που είχαν στο γραφείο του περιφερειάρχη στη Λάρισα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, με την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και την κατασκευή νέων κερκίδων.

Τα έργα έχουν δημοπρατηθεί, έχουν εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή και υπογράφονται οι συμβάσεις προκειμένου να ξεκινήσουν σύντομα.

«Με σχέδιο και προγραμματισμό, σε συνεργασία με τη διοίκηση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας εκσυγχρονίζουμε τις στο Αθλητικό Κέντρο Σούρπης, που γίνεται ασφαλές και λειτουργικό. Στηρίζουμε με έργα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με το πρότυπο ανακατασκευής γηπέδων και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων που υλοποιούμε παντού στη » δηλώνει ο Κώστας . «Ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα γιατί συμβάλλει στη σωματική και την ψυχική ισορροπία. Έχει σημαντική κοινωνική λειτουργία, δίνει διέξοδο στην νεολαία, διαμορφώνει συνεργατικούς χαρακτήρες και καλύτερους » προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση