Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης
Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης

Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης

Τα έργα αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου Σούρπης που χρηματοδοτεί η συζήτησαν ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου Αίας Χρήστος Κωστούλας, σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του περιφερειάρχη στη Λάρισα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, με την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και την κατασκευή νέων κερκίδων.

Τα έργα έχουν δημοπρατηθεί, έχουν εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή και υπογράφονται οι συμβάσεις προκειμένου να ξεκινήσουν σύντομα.

«Με σχέδιο και προγραμματισμό, σε συνεργασία με τη διοίκηση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές στο Αθλητικό Κέντρο Σούρπης, που γίνεται ασφαλές και λειτουργικό. Στηρίζουμε με έργα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με το πρότυπο πρόγραμμα ανακατασκευής γηπέδων και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων που υλοποιούμε παντού στη Θεσσαλία» δηλώνει ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. «Ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα γιατί συμβάλλει στη σωματική υγεία και την ψυχική ισορροπία. Έχει σημαντική κοινωνική λειτουργία, δίνει διέξοδο στην νεολαία, διαμορφώνει συνεργατικούς χαρακτήρες και καλύτερους πολίτες» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

  • Τουρκικές εκλογές: Νικητής ο Ερντογάν #Τουρκικέςεκλογές - https://t.co/oLQiZbdeUG -

"Αλιεύοντας" την είδηση