Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Βελτιώνονται τα γήπεδα Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου
Βελτιώνονται τα γήπεδα Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου

Βελτιώνονται τα γήπεδα Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου

Βελτιώνονται οι υποδομές στα γήπεδα Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου με έργο προϋπολογισμού 215.567,60 ευρώ, από την .

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Θεσσαλίας Κώστας : «Σε συνεργασία με την αεριφερειάρχη Μαγνησίας , τον δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο και τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωράμε στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών σε περιοχές του Αλμυρού. ια εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής γιατί δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Επιθυμούμε να έχουμε ασφαλή και λειτουργικά γήπεδα για τους και τους ». Φορέας χρηματοδότησης και υλοποίησης είναι η .

Το έργο αφορά σε εργασίες αντικατάστασης χλοοτάπητα καθώς και κατασκευής αρδευτικού δικτύου στα Δημοτικά Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου του Δήμου Αλμυρού, νομού Μαγνησίας. Ειδικότερα για τα παραπάνω γήπεδα προβλέπεται να γίνουν:

– Σούρπη : Αντικατάσταση χλοοτάπητα και νέο δίκτυο άρδευσης.

– Ευξεινούπολη : Αντικατάσταση χλοοτάπητα, νέο δίκτυο άρδευσης και κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου απορροής και παροχέτευσης ομβρίων υδάτων.

– Πλάτανος: Το γήπεδο έχει χλοοτάπητα και θα κατασκευαστεί δίκτυο άρδευσης

Αποστραγγιστικό δίκτυο: Στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης προβλέπεται η κατασκευή υπεδάφιου αποστραγγιστικού δικτύου.

Αρδευτικό δίκτυο: Και στα τρία γήπεδα θα κατασκευαστεί εκ νέου το πρωτεύων και δευτερεύων σύστημα άρδευσης με σωλήνες από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) διατομής Φ90 Φ75 και Φ50.

Αντικατάσταση χλοοτάπητα: Εκτός από την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος άρδευσης, στα γήπεδα Ευξεινουπόλεως και Σούρπης προβλέπεται η αναμόρφωση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων, με αντικατάσταση του υποβαθμισμένου υφιστάμενου φυσικού χλοοτάπητα συνολικού εμβαδού (για τα δύο γήπεδα) 15.750 τ.μ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση