Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Βαγγ. Χατζηκυριάκος: Πρόσκληση συνεργασίας για το μέλλον του Αλμυρού
Βαγγ. Χατζηκυριάκος: Πρόσκληση συνεργασίας για το μέλλον του Αλμυρού

Βαγγ. Χατζηκυριάκος: Πρόσκληση συνεργασίας για το μέλλον του Αλμυρού

Οι πρόσφατες δημοτικές αποτύπωσαν ξεκάθαρη ετυμηγορία εκφράζοντας την θέληση των δημοτών του Αλμυρού, και τοποθέτησαν την παράταξή μας “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ” στη θέση της διοίκησης του Δήμου. Οι δημότες αποφάσισαν, από τον πρώτο ήδη γύρο των εκλογών, πως θέλουν ο τόπος μας να πορευτεί με συνέργεια, συναντίληψη και προγραμματική σύγκλιση όλων των παρατάξεων που διεκδίκησαν την ψήφο τους.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους εμπιστεύτηκαν στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ τη διοίκηση, καθώς ήμασταν εμείς που έγκαιρα είχαμε συλλάβει και είχαμε εκφράσει το αίτημα για όλων των δυνάμεων που προσπαθούν για την και την πρόοδο του Αλμυρού.
Αυτό ακριβώς το αίτημα, επιβεβαιώνεται και από το νέο θεσμικό πλαίσιο που ορίζει τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εκφρασμένη θέληση των δημοτών αποτελεί για μας σαφή εντολή.Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα είμαστε Δημοτική Αρχή όλων των δημοτών. Η απαίτηση για τη νέα τετραετία για τη διοίκηση του Δήμου, αποτελεί για μας πρώτιστο καθήκον.

Στην κατεύθυνση αυτή, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και εγώ προσωπικά, ως νέος Δήμαρχος Αλμυρού, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας και προγραμματικής σύγκλισης για την διαμόρφωση κοινών στόχων της νέας τετραετίας για τον Δήμο Αλμυρού στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, θεωρώντας ότι επιβάλλεται να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του δήμου και των δημοτών, σεβόμενοι τις δια διαφορές μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως υπάρχει μεγάλο πεδίο συνεννόησης και συνέργειας τόσο σε βασικά ζητήματα, όπως αυτά της καθημερινότητας, της αναπτυξιακής προοπτικής, της ς για τους ανυς και τους κοινωνικά αδύναμους, όσο και σε ευρύτερους στόχους όπως είναι η Παιδεία, η Υγεία και ο Πολιτισμός και οι οποίοι, εφόσον υπηρετηθούν σωστά, προσδίδουν σε κάθε Δήμο ένα χαρακτήρα αντάξιο των δημοτών του.

Ταυτόχρονα, καλούμε όλους τους συμ να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους σε έναν ανοικτό Δήμο, που θα αποτελεί το σπίτι του κάθε Δημότη.

Το μέλλον του Αλμυρού μας ενώνει!!

Για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

-Ο-

Νέος Δήμαρχος Αλμυρού

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση