Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Τοποθετείται νέος χλοοτάπητας και κατασκευάζονται νέες κερκίδες σε τέσσερα γήπεδα του Δήμου Αλμυρού
Τοποθετείται νέος χλοοτάπητας και κατασκευάζονται νέες κερκίδες σε τέσσερα γήπεδα του Δήμου Αλμυρού

Τοποθετείται νέος χλοοτάπητας και κατασκευάζονται νέες κερκίδες σε τέσσερα γήπεδα του Δήμου Αλμυρού

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα σε Περιφέρεια και Δήμο Αλμυρού

Την έγκριση για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Αλμυρού για την υλοποίηση του έργου της τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου ς, Πλατάνου, Πτελεού και ς και της κατασκευής νέας κερκίδας στο γήπεδο της ς έδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας μετά από εισήγηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Τα είναι συνολικού προϋπολογισμού 419.567 ευρώ.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη ς και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τις μας  και το Δήμο Αλμυρού εκσυγχρονίζουμε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου. Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε Κλειστά Γυμναστήρια και Κολυμβητήρια, συντηρούμε και βελτιώνουμε δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δίνουν διέξοδο στη νεολαία. Με σχεδιασμό, στρατηγική και σε συνεργασία με τα και τους συλλόγους, υλοποιούμε σημαντικά, αφού ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ισόρροπα κατανεμημένα που επιπλέον δημιουργούν και θέσεις εργασία » τόνισε  σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο των γηπέδων ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινουπόλεως και των Τοπικών Κοινοτήτων Σούρπης, Πτελεού και Πλατάνου του Δήμου Αλμυρού.

Εξάλλου, και για το σύνολο των τεσσάρων γηπέδων, προβλέπεται η αναμόρφωση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου, με αντικατάσταση του υποβαθμισμένου υφιστάμενου φυσικού χλοοτάπητα συνολικού εμβαδού (για όλα τα γήπεδα) 30.200,00 τ.μ.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια νέου έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα, καθώς και την τοποθέτησή του με όλες τις απαιτούμενες .

Η προμήθεια του νέου τάπητα θα είναι από μίγμα ειδών κατάλληλο για γήπεδα ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τις απ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τις τεχνικές προδιαγραφές.

Τέλος, το γήπεδο της Σούρπης αναμένεται να αποκτήσει κερκίδα από τη μεριά του Γυμνασίου, με τη μελέτη να προβλέπει και σκέπαστρο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση