Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Τον δήμαρχο Αλμυρού επισκέφθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών
Τον δήμαρχο Αλμυρού επισκέφθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών

Τον δήμαρχο Αλμυρού επισκέφθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών

Τον δήμαρχο Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη, επισκέφθηκε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, στο γραφείο του, η νέα υφ Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στον Δήμο Αλμυρού και είναι ζωτικής σημασίας.

Συζήτησαν για τα ιδιαίτερα και μεγάλα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας μεγάλος επαρχιακός και κατεξοχήν ς δήμος που διακρίνεται από την έλλειψη προσωπικού και δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις τεράστιες ανάγκες του, αναφερόμενοι για παράδειγμα στις καταστροφές που υπέστη το , από τα καιρικά φαινόμενα της τελευταίας τριετίας και στην δύσκολη αποκατάσταση αυτού.

Επιπροσθέτως, ο δήμαρχος έθεσε στην υφυπουργό την αναγκαιότητα ς τακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί για να ανταποκριθεί, ακόμη και στις στοιχειώδεις ανάγκες.
Πρόκειται για ένα θέμα μείζονος και επιτακτικής σημασίας για τον Δήμο Αλμυρού, για το οποίο θα πρέπει να υπάρξει άμεση και καθοριστική λύση.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο έργο «Βελτίωση-ασφαλτόστρωση δημοτικής παραλιακής οδού Νηές Δ.Ε. ς- Δ.Ε. Πτελεού Δήμου Αλμυρού», το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στην τουριστική της περιοχής.

Η υφ ακούγοντας τα προβλήματα και τις προτάσεις που της εξέθεσε ο δήμαρχος διαβεβαίωσε, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα δρομολογήσει συγκεκριμένες λύσεις για την αντιμετώπιση συνολικά των ζητημάτων που αφορούν στον Δήμο Αλμυρού.

Ο δήμαρχος είχε μια πολύ γόνιμη συν με την υφυπουργό, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία στέκεται από όποιο «μετερίζι» και αν βρίσκεται, στο πλευρό του Δήμου Αλμυρού και το έχει αποδείξει εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια.

Την ερχόμενη εβδομάδα, ο δήμαρχος πρόκειται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Υπουργεία, προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν στον Δήμο Αλμυρού και είναι υψίστης σημασίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση