Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Την ανακατασκευή της γέφυρας στο Πλατανόρεμα Αλμυρού επέβλεψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός
Την ανακατασκευή της γέφυρας στο Πλατανόρεμα Αλμυρού επέβλεψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Την ανακατασκευή της γέφυρας στο Πλατανόρεμα Αλμυρού επέβλεψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Κώστας Αγοραστός: “Κάνουμε πράξη ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αλμυρού”

Τις εργασίες καθαίρεσης και εκ νέου κατασκευής της γέφυρας στο Πλατανόρεμα του Δήμου Αλμυρού επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Μαγνησίας- Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη.

Ο κ. Αγοραστός ενημερώθηκε για την πορεία του συγκεκριμένου έργου που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και περιλαμβάνει ακόμη τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Αλμυρού συνολικού προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: “Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης αξίας και χρησιμότητας στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής. Η ανακατασκευή της Γέφυρας στο Πλατανόρεμα αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των πολιτών του Δήμου Αλμυρού και σήμερα ως Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιούμε το συγκεκριμένο έργο που ενισχύει την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την μεταφορά των προϊόντων. Με συνεργασία και συνέργειες δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα των περιοχών της Θεσσαλίας. Αλλάζουμε τη Θεσσαλία με μεγάλες ταχύτητες”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΚΒ: Άμεση λήψη υγειονομικών μέτρων για ασφαλείς χώρους δουλειάς - https://t.co/ghJ9emqe6w -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας στα #σχολεία  #σχολεία - https://t.co/YViMoBU5uK -

  • Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/cgehu5lYxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση