Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Την ανακατασκευή της γέφυρας στο Πλατανόρεμα Αλμυρού επέβλεψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός
Την ανακατασκευή της γέφυρας στο Πλατανόρεμα Αλμυρού επέβλεψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Την ανακατασκευή της γέφυρας στο Πλατανόρεμα Αλμυρού επέβλεψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Κώστς Αγορστός: “Κάνουμε πράξη ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αλμυρού”

Τις εργασίες καθαίρεσης και εκ νέου κατασκευής της γέφυρας στο Πλατανόρεμα του Δήμου Αλμυρού επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. - Βορείων Σποράδων και τον δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη.

Ο κ. Αγοραστός ενημερώθηκε για την πορεία του συγκεκριμένου έργου που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και περιλαμβάνει ακόμη τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Αλμυρού συνολικού προϋπολογισμού 1,2 εκ. .

Σε του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: “Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης αξίας και χρησιμότητας στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής. Η ανακατασκευή της Γέφυρας στο Πλατανόρεμα αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των πολιτών του Δήμου Αλμυρού και σήμερα ως υλοποιούμε το συγκεκριμένο έργο που ενισχύει την ασφάλεια στη των ανθρώπινων κοινοτήτων και την μεταφορά των προϊόντων. Με συν και συνέργειες δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα των περιοχών της Θεσσαλίας. Αλλάζουμε τη Θεσσαλία με μεγάλες ταχύτητες”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση