Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Την ανακατασκευή της γέφυρας στο Πλατανόρεμα Αλμυρού επέβλεψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός
Την ανακατασκευή της γέφυρας στο Πλατανόρεμα Αλμυρού επέβλεψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Την ανακατασκευή της γέφυρας στο Πλατανόρεμα Αλμυρού επέβλεψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Κώστας Αγοραστός: “Κάνουμε πράξη ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αλμυρού”

Τις καθαίρεσης και εκ νέου κατασκευής της γέφυρας στο Πλατανόρεμα του Δήμου Αλμυρού επισκέφτηκε ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Μαγνησίας- Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη.

Ο κ. Αγοραστός ενημερώθηκε για την του συγκεκριμένου έργου που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και περιλαμβάνει ακόμη τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Αλμυρού συνολικού προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: “Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης αξίας και χρησιμότητας στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής. Η ανακατασκευή της Γέφυρας στο Πλατανόρεμα αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των πολιτών του Δήμου Αλμυρού και σήμερα ως Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιούμε το συγκεκριμένο έργο που ενισχύει την στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την μεταφορά των προϊόντων. Με συνεργασία και συνέργειες δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα των περιοχών της Θεσσαλίας. Αλλάζουμε τη Θεσσαλία με μεγάλες ταχύτητες”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση