Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Τιμητική εκδήλωση στον Αλμυρό για τον αριστούχο μαθητή Στάθη Ηλιάκη
Τιμητική εκδήλωση στον Αλμυρό για τον αριστούχο μαθητή Στάθη Ηλιάκη

Τιμητική εκδήλωση στον Αλμυρό για τον αριστούχο μαθητή Στάθη Ηλιάκη

Τιμητική εκδήλωση γι τον Στάθη Ηλιάκη, τον πρώτο των πρώτων στη Θεσσλία , αλλά και για όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις πανελλαδικές θα γίνει στον δήμο Αλμυρού.

Σε αυτόν τον ξεχωριστό μαθητή που πέτυχε αυτή τη βαθμολογία και αυτή την περίοδο εργάζεται με τρίμηνη σε εργοστάσιο για να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά του, θα δώσει και χρηματικό έπαθλο 3.000 .

Αυτό αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο με το δήμαρχο Δημ. Εσερίδη να τονίζει ότι «είναι τιμή μας να έχουμε τόσο λαμπρούς μαθητές στην περιοχή μας».
«Πολύ καλό, εξαίρετο παιδί που μας δίνει μεγάλη . Μεγάλη προβολή για το δήμο και κυρίως μεγάλη τιμή» τόνισε ο κ. Εσερίδης μιλώντας στην ΕΡΤ . «Έχει έναν εξαίρετο χαρακτήρα που με μεγάλη δυσκολία θα μπορέσει να σπουδάσει. Το είναι να δημιουργήσουμε στα παιδιά αυτά το πρότυπο ανθρώπου».

Ο Στάθης Ηλιάκης έχει στοχεύσει στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του υ. Είναι ένα παιδί που από το Γυμνάσιο κερδίζει συνεχώς σε μαθηματικούς διαγωνισμούς. Ο Στάθης έχει μεγάλη στις φυσικές επιστήμες και τα μαθηματικά και θέλει να σπουδάσει Χημικός Μηχανικός. Ήταν με μεγάλες επιτυχίες στον διαγωνισμό «Αρχιμήδη», της Μαθηματικής Εταιρείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση