Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Τιμητική εκδήλωση στον Αλμυρό για τον αριστούχο μαθητή Στάθη Ηλιάκη
Τιμητική εκδήλωση στον Αλμυρό για τον αριστούχο μαθητή Στάθη Ηλιάκη

Τιμητική εκδήλωση στον Αλμυρό για τον αριστούχο μαθητή Στάθη Ηλιάκη

Τιμητική για τον Στάθη Ηλιάκη, τον πρώτο των πρώτων στη Θεσσαλία , αλλά και για όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις πανελλαδικές θα γίνει στον δήμο Αλμυρού.

Σε αυτόν τον ξεχωριστό μαθητή που πέτυχε αυτή τη βαθμολογία και αυτή την περίοδο εργάζεται με τρίμηνη σύμβαση σε εργοστάσιο για να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά του, θα δώσει και χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ.

Αυτό αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο με το δήμαρχο Δημ. Εσερίδη να τονίζει ότι «είναι τιμή μας να έχουμε τόσο λαμπρούς μαθητές στην περιοχή μας».
«Πολύ καλό, εξαίρετο παιδί που μας δίνει μεγάλη χαρά. Μεγάλη προβολή για το δήμο και κυρίως μεγάλη τιμή» τόνισε ο κ. Εσερίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου. «Έχει έναν εξαίρετο χαρακτήρα που με μεγάλη δυσκολία θα μπορέσει να σπουδάσει. Το είναι να δημιουργήσουμε στα παιδιά αυτά το πρότυπο ανθρώπου».

Ο Στάθης Ηλιάκης έχει στοχεύσει στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου. Είναι ένα παιδί που από το Γυμνάσιο κερδίζει συνεχώς σε μαθηματικούς διαγωνισμούς. Ο Στάθης έχει μεγάλη έφεση στις φυσικές επιστήμες και τα και θέλει να σπουδάσει Χημικός Μηχανικός. Ήταν μαθητής με μεγάλες επιτυχίες στον διαγωνισμό «Αρχιμήδη», της Μαθηματικής Εταιρείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

  • Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής για το έτος 2021 (Καν. Ε.Ε. 1257/99  «Δάσωση Γεωργικών Γαιών») - https://t.co/v5wAoL0A1Y… -

  • Η Νίκη Βόλου στηρίζει το έργο της «Φλόγας» - https://t.co/Q8sbxZk9e2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση