Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΛΜΥΡΟΣ / Θέματα του Αλμυρού προώθησε ο δήμαρχος στην Αθήνα
Θέματα του Αλμυρού προώθησε ο δήμαρχος  στην  Αθήνα

Θέματα του Αλμυρού προώθησε ο δήμαρχος στην Αθήνα

Στην Αθήνα, μετέβη, ο δήμαρχος Αλμυρού,  Δημήτριος Εσερίδης τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, με σκοπό την προώθηση θεμάτων που απασχολούν το Δήμο Αλμυρού.

Αρχικά, ο δήμαρχος επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών και συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου  Κων. Πουλάκη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, γενικότεροι προβληματισμοί επί των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα το θέμα για την εξεύρεση λύσης που αφορά στον προγραμματισμό στελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου, με την έγκριση κατανομής θέσεων τακτικού προσωπικού. Επίσης, αναφορά έγινε στα προβλήματα που έχουν προκύψει, για την κατασκευή του 5ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού.

Ο γενικός γραμματέας, κατανοώντας πλήρως τη σπουδαιότητα του προβλήματος που αφορά στη στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, υποστήριξε με θέρμη το αίτημα του Δημάρχου και εκδήλωσε ζωηρά τη συμπαράστασή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος, επισκέφθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και συναντήθηκε με τον υυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  Βασίλη Κόκκαλη. Η συνάντηση, η οποία διήρκεσε αρκετή ώρα, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα. Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η λιμνοδεξαμενή Ξεριά, η κατασκευή συνοδών έργων αρδευτικού δικτύου και η πρόβλεψη για έργα ύδρευσης της περιοχής.

Ο  υφυπουργός, αποδέχτηκε την πρόταση του δημάρχου, να επισκεφθεί  την περιοχή του Αλμυρού για μια γενικότερη ενημέρωση των αγροτών.

Ο διάλογος ολοκληρώθηκε με τις δύο μεριές να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την έκβαση της συζήτησης και την υπόσχεση για αμοιβαία συνεργασία σε θέματα που απασχολούν τους πολίτες μας.

Τέλος, ο δήμαρχος συναντήθηκε με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το Δήμο Αλμυρού και άπτονται στην αρμοδιότητα της υφυπουργού.

Η εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους, κινήθηκε κυρίως, γύρω από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σχετικά με την ανταλλαγή των οικοπέδων για την κατασκευή του 5ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού. Μίλησαν για τα ζητήματα που έχουν τεθεί σχετικά με την ανταλλαγή και συζήτησαν για τις λύσεις που μπορούν να δοθούν.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση για αμοιβαία συνεργασία, ώστε από κοινού να λύνονται τα προβλήματα προς όφελος πάντα των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο πνιγμοί σε Αλυκές και Γλύφα - https://t.co/WAGDYoC44j -

  • Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Τα νέα πρόσωπα - https://t.co/qEJhF13wjx -

  • Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση του ορίου 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις - https://t.co/CigGldLvUa -

"Αλιεύοντας" την είδηση