Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Θέματα της Ανάβρας τέθηκαν στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Θέματα της Ανάβρας τέθηκαν στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Θέματα της Ανάβρας τέθηκαν στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου ς, κ.κ. Κελάφας και Τσανής, όπου συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την Τοπική Κοινότητα ς.

Η κ. Κολυνδρίνη ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τοπικού Συμβουλίου για τα έργα που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Ανάβρα, όπως την κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου στο πλαίσιο του έργου άμεσες επεμβάσεις για την αποκατάσταση ζημιών, συνολικού προϋπολογισμού 800.000,00 , εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών σε όλο το από Μικροθήβες μέχρι Ανάβρα, προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, τη μελέτη ΣΧΟΟΑΠ Κοινότητας Ανάβρας, προϋπολογισμού 132.827 ευρώ, κοπή χόρτων, , παρεμβάσεις για τη συντήρηση του οδικού δικτύου,κ.λπ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό , λόγω της καλής ς που έχει όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια Θεσσαλίας με Τοπικά Συμβούλια και Δήμους και στο πλαίσιο των τακτικών επαφών της αντιπεριφερειάρχη με ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε της ανέφερε: «Έχουμε μια πολύ καλή με το Τοπικό Συμβούλιο της Ανάβρας και αυτό θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Ανάβρας και από κοινού αναζητούμε λύσεις σε θέματα και ζητήματα που απασχολούν το χωριό. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας επιδιώκουμε τις συνεργασίες και μόνο μέσα από αυτές θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε έργα χρήσιμα προς όφελος των πολιτών».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση