Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Θέματα της Ανάβρας τέθηκαν στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Θέματα της Ανάβρας τέθηκαν στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Θέματα της Ανάβρας τέθηκαν στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα , επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ανάβρας, κ.κ. Κελάφας και Τσανής, όπου συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την Τοπική Κοινότητα Ανάβρας.

Η κ. ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τοπικού Συμβουλίου για τα έργα που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην , όπως την κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου στο πλαίσιο του έργου άμεσες επεμβάσεις για την αποκατάσταση ζημιών, συνολικού προϋπολογισμού 800.000,00 ευρώ, για την αποκατάσταση ζημιών σε όλο το οδικό δίκτυο από μέχρι , προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, τη μελέτη ΣΧΟΟΑΠ Κοινότητας Ανάβρας, προϋπολογισμού 132.827 ευρώ, κοπή χόρτων, καθαρισμός ρείθρων, παρεμβάσεις για τη του οδικού δικτύου,κ.λπ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό , λόγω της καλής συνεργασίας που έχει όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια Θεσσαλίας με Τοπικά Συμβούλια και Δήμους και στο πλαίσιο των τακτικών επαφών της αντιπεριφερειάρχη με ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε δηλώσεις της ανέφερε: «Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο της Ανάβρας και αυτό θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Ανάβρας και από κοινού αναζητούμε λύσεις σε θέματα και ζητήματα που απασχολούν το χωριό. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας επιδιώκουμε τις συνεργασίες και μόνο μέσα από αυτές θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε έργα χρήσιμα προς όφελος των πολιτών».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ρέματα στον Αλμυρό καθαρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ρέματα - https://t.co/vNJfWZMib1 -

  • Μειωμένη ροή πόσιμου νερού στις βρύσες από τη #ΔΕΥΑΜΒ   #ΔΕΥΑΜΒ - https://t.co/YrEEa508l4 -

  • Στο Βελεστίνο τα 5 από τα 7 θετικά rapid test #RapidTests - https://t.co/Y1NesPrcis -

"Αλιεύοντας" την είδηση