Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Τεχνικό Πρόγραμμα και προϋπολογισμός στο Δ.Σ. Αλμυρού
Τεχνικό Πρόγραμμα και προϋπολογισμός  στο Δ.Σ. Αλμυρού

Τεχνικό Πρόγραμμα και προϋπολογισμός στο Δ.Σ. Αλμυρού

Με βασικότερο θέμα την ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2019, συνεδριάζει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και 18.00΄ το Δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού, ενώ μισή αργότερα, σε δεύτερη θα τεθούν προς έγκριση ο προϋπολογισμος και η στοχοθεσία του Δήμου για το 2019.

Επίσης, θα τεθούν για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα:

-Διατύπωση γνώμης, επί της ΜΠΕ μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά βιοέλαια ισχύος 0,995 MW, της εταιρείας «ENERGY CONSULTING & DESING IKE» με διακριτικό τίτλο «ENCORE» η οποία θα εγκατασταθεί στη θέση «Κουρί» του οικισμού Αργιλλοχωρίου της Δ.Κ. Αλμυρού της Δ.Ε. Αλμυρού, της Π.Ε. .

-Διατύπωση γνώμης, επί του φακέλου Μ.Π.Ε. και Σ.Δ.Ε.. της δραστηριότητας «Εγκατάσταση και λειτουργία λατομείου μαρμάρων, έκτασης 86.000 τ.μ., στη θέση Περδικοράχη της Τ.Κ. Φυλάκης, του , της Π.Ε. », φερόμενης ιδιοκτησίας της SUNNY ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ & ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.».

-Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 54/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού με θέμα «Έγκριση μελετών και τευχών δημοπράτησης της πράξης «Ανάπλαση εισόδων & παρακείμενων κοινόχρηστων χώρων, ανατολικά της πόλης του Αλμυρού».

-Έγκριση τευχών δημοπράτησης της πράξης «Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Δ.Κ. Ευξεινούπολης ».

-Έγκριση τευχών δημοπράτησης της πράξης «Ανάπλαση δημοτικής έκτασης με κοινόχρηστο χαρακτήρα, πλησίον κοινοτικού καταστήματος της Τ.Κ. Πλατάνου Δ. Αλμυρού».

-Έγκριση σύνταξης συμβολαίου μεταξύ Δήμου Αλμυρού και ιδρύματος «Μορφωτική Σχολή Νεανίδων Στεργίου Γ. Στεργίου» για την ανταλλαγή δημοτικού ακινήτου με ακίνητο ιδιοκτησίας του Ιδρύματος.
7.

Μισή αργότερα (18.30) θα τεθεί προς έγκριση και ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2019.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση