Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Σύσκεψη Σωκρ. Σαβελίδη-δημάρχου Αλμυρού 
Σύσκεψη Σωκρ. Σαβελίδη-δημάρχου Αλμυρού 

Σύσκεψη Σωκρ. Σαβελίδη-δημάρχου Αλμυρού 

Σύσκεψη μεταξύ του ΔΔΕ δρ. Σωκράτη Σαβελίδη και του δημάρχου Αλμυρού  Ευάγγελου Χατζηκυριάκου πραγματοποιήθηκε  σήμερα στο Δημαρχείο Αλμυρού και σε αυτήν συμμετείχαν η προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων   Ρηγώ Φασουράκη και η δημοτική σύμβουλος Αλμυρού και διευθύντρια του υμνασίου Λ.Τ. Ευξεινούπολης Μαρία Σταυραντώνη.

Το κύριο θέμα της ς ήταν η της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης των Νέων στο Δήμο Αλμυρού. Αυτός ο ιδιαίτερος τύπος ς αποτελεί ένα στοίχημα των σύγχρονων κοινωνιών καθώς στοχεύει στην απόδοση ίσων ευκαιριών και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε ανθρώπου, ειδικά των νέων και ειδικότερα των ατόμων με ειδικές ανάγκες για την ένταξή τους και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων) του Αλμυρού.

Τα της ς φαίνεται να ανοίγουν νέους δρόμους στην πιο άνετη και αποτελεσματική και διαπαιδαγώγηση των νέων με ειδικές ανάγκες στον σε επίπεδο το οποίο πιθανώς να αποτελέσει και πανελλήνιο πρότυπο. Ειδικότερες πληροφορίες για το θέμα θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

Επίσης συμφωνήθηκε η κοινή σύσκεψη του δημάρχου Αλμυρού   Ευαγγέλου Χατζηκυριάκου και των συνεργατών του με τους διευθυντές και υποδιευθυντές όλων των σχολικών μονάδων της Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Αλμυρού, παρουσία του ΔΔΕ δρ. Σωκράτη Σαβελίδη,  με σκοπό τη βελτιστοποίηση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές του Δήμου Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση