Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Αλμυρού
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Αλμυρού

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Αλμυρού

Με 20 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.30΄.

Στη συνεδρίαση θα ληφθουν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

-2η τροπο Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2017

-2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Δήμου, οικον. έτους 2017

-Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα, με σχέση ς Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, οχτάμηνης διάρκειας, για το έτος 2017

-Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού, με σχέση ς Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, οχτάμηνης διάρκειας, για το έτος 2017, με κάλυψη της δαπάνης από τους

-Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, υπό τη μορφή αντιτίμου, για τις ανάγκες του δημοτικού ωδείου Αλμυρού, για το έτος 2017.

-Προγραμματισμός προσλήψεων πτυχιούχων φυσικής αγωγής, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, υπό τη μορφή αντιτίμου, για τις ανάγκες των προγραμμάτων «Άθληση για όλους», περιόδου 2016-2017.

-Έγκριση πρόσληψης προσωπικού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για το έτος 2017

-Έγκριση πρόσληψης προσωπικού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, τρίμηνης διάρκειας, για το έτος 2017, για τη ναυαγοσωστική κάλυψη της δημοτικής παραλίας Αλμυρού

-Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (άρθρο 76 του Ν.3852/2010)

-Έγκριση κανονισμού ς και προστασίας περιβάλλοντος Δήμου Αλμυρού.

-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος Γαρδικλή Στέργιου.

-Καθορισμός τελών ς και φωτισμού για το έτος 2017.

-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος των κ. Τζιότζιου Βασιλείου, Τζιότζιου Καλλιόπης και Πατσέα Γεωργίας χηρ. Τζιότζιου Κων/νου, για απόδοση στον Δήμο τμήματος γης της ιδιοκτησίας τους, η οποία βρίσκεται στην 3Β /2002 πράξη εφαρμογής.

-Συγκρότηση ς προσωρινής παραλαβής για το : «Βιοκλιματική αναβάθμιση πλατείας και περιμετρικών οδών υ Αλμυρού Ν. Μαγνησίας».

-Αντικατάσταση του Προέδρου του Ν.Π.Ι.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλμυρού», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 255 του Ν.3463/2006.

-Έγκριση της εισηγητικής ς του Ν.Π.Ι.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλμυρού», για την τεκμηρίωση των εσόδων και εξόδων αυτής, έτους 2017, με σκοπό την επιχορήγησή της.

-Έγκριση επιχορήγησης του Ν.Π.Ι.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλμυρού»

-Διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου.

-Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού στον Μπραζογούλα Ιωάννη του Γεωργίου.

-Διατύπωση απόψεων για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης υφιστάμενου ποιμνιοστασίου, στη θέση «Λυκόραχη» Τ.Κ. Βρύναινας της Δ.Ε. Σούρπης, των Ευαγγέλου Χουλιαρά του Χρήστου και Αικατερίνης Χουλιαρά του Δημητρίου, σε δημόσια (διακατεχόμενη) δασική έκταση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση