Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Mε επτά θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το Συμβούλιο Αλμυρού την ερχόμενη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα.

Κατά την συνεδρίαση θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

-Αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Δήμου, οικον. έτους 2016.

-Έγκριση διαδικασιών για την ανταλλαγή δημοτικού οικοπέδου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 190 του Δ.Κ.Κ. (Ν.3463/06) για δημιουργία 5ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού.

-Υποβολή πρότασης, στην Α.Π.:4361, με Κωδικό:024, πρόσκληση, του Π.Ε.Π. ς 2014-2020, του Α.Π.:2β “Υποδομές στήριξης & ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού”, με τίτλο “Κατασκευή 5ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού.”

-Ανάκληση της υπ' αριθ.136/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού, με τίτλο “Έγκριση απευθείας ανάθεσης της πράξης “Προμήθεια καυστήρων φυσικού αερίου, δημοτικών κτιρίων και σχολείων Αλμυρού”, πρ/σμού δαπάνης 25.000,00 €, συμπεριλαμομένου του Φ.Π.Α.23%, μετά από άγο διαγωνισμούς”, λόγω μη θεώρησης του Χ.Ε.Π., από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ν. Μαγνησίας.

-Ορισμός μελών της Επιτροπής του άρθρου 186 παρ. 5 του Ν.3463/2006, για την εκτίμηση τιμήματος κινητών πραγμάτων του Δήμου Αλμυρού.

-Ορισμός μελών Επιτροπής για τη δι δημοπρασιών, για την εκποίηση κινητών πραγμάτων του Δήμου Αλμυρού και συγκρότηση αυτής.

-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βρύναινας για την παραχώρηση άδειας χρήσης του χώρου της εισόδου του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού.

H Επιτροπή Διαβούλευσης

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 συνεδριάζει η δημοτική   διαβούλευσης επί των παρακάτω θεμάτων:

-Γνωμοδότηση προς το Συμβούλιο Αλμυρού για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2017.

-Γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού πριν την σύνταξη του προσχεδίου του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.

-Διατύπωση γνώμης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την αύξηση ισχύος από 0,5 MW σε 938 ΚW της υπό ίδρυση μονάδας ς  με πρώτη ύλη απόβλητα ελαιοτριβείων και άλλα γεωργικά υπολείμματα, φερόμενης ιδιοκτησίας της «NOBILIS  PRO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ  Α.Ε.» (πρώην «ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.»), που προτείνεται να εγκατασταθεί στο 2ο χιλιόμετρο  Αλμυρού – Σούρπης, στο Δήμο Αλμυρού, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, στην ς.

 

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας αυτή θα επαναληφθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου (αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα) οπότε θεωρείται ότι υφίσταται σε κάθε περίπτωση απαρτία, σύμφωνα με το άρθρο 76 του ν. 3852/2010.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση