Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αλμυρού
Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αλμυρού

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αλμυρού

Με 12 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00΄.

Στη θα τεθούν για συζήτηση και λήψη αποφάσεων τα παρακάτω θέματα:

1. 2η τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2019.
2. 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Δήμου, οικον. έτους 2019.
3. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής, αντικειμένων συμβάσεων παροχής γενικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 219 του Ν.4412/.
4. Επικαιροποίηση της υπ' αριθ.353/ ς δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού με θέμα «Εξειδίκευση πίστωσης για την πληρεξούσιου δικηγόρου με σκοπό την παράστασή του ενώπιον του Αρείου Πάγου επί υποθέσεως υπαλλήλου του Δήμου Αλμυρού».
5. Εξειδίκευση πίστωσης – Έγκριση δαπάνης έργου επέκτασης δικτύου φωτισμού στην Τ.Κ. Κροκίου και διάθεση πίστωσης σε βάρος του Κ.Α.: με τίτλο «Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού».
6. Συζήτηση και λήψη ς επί αιτήματος της Εφορείας Ενάλιων Αρχαιοτήτων για την ανάληψη κόστους φιλοξενίας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Ευρω – Μεσογειακού έργου “BlueMed”.
7. Τροποποίηση της υπ' αριθ.158/ απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση Αναθεώρησης Επέκτασης Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αλμυρού».
8. Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Αντικατάσταση αγωγών αμιαντοτσιμέντου σε τμήματα του δικτύου ς της πόλης του Αλμυρού».
9. Διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων στις θέσεις πλησίον του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού και στην πλατεία επί των οδών Ευξεινουπόλεως και Αχιλλέως της Δ.Κ. Αλμυρού και στην είσοδο της Δ.Κ. Ευξεινουπόλεως, στην αρχή της οδού Ηρώων υ.

11. Έγκριση Απολογισμού- Ισολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμυρού οικ. έτους .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση