Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αλμυρού
Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αλμυρού

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αλμυρού

Με 12 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το συμβούλιο Αλμυρού την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00΄.

Στη συνεδρίαση θα τεθούν για συζήτηση και λήψη αποφάσεων τα παρακάτω θέματα:

1. 2η τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2019.
2. 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Δήμου, οικον. έτους 2019.
3. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής, αντικειμένων συμβάσεων παροχής γενικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 219 του .4412/2016.
4. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ.353/2018 απόφασης δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού με θέμα «Εξειδίκευση πίστωσης για την αποζημίωση πληρεξούσιου δικηγόρου με σκοπό την παράστασή του ενώπιον του Αρείου Πάγου επί υποθέσεως υπαλλήλου του Δήμου Αλμυρού».
5. Εξειδίκευση πίστωσης – Έγκριση δαπάνης έργου επέκτασης δικτύου φωτισμού στην Τ.Κ. Κροκίου και διάθεση πίστωσης σε βάρος του Κ.Α.: με τίτλο «Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού».
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της Εφορείας Ενάλιων Αρχαιοτήτων για την ανάληψη κόστους φιλοξενίας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Ευρω – Μεσογειακού έργου “BlueMed”.
7. Τροποποίηση της υπ’ αριθ.158/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση Αναθεώρησης Επέκτασης Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αλμυρού».
8. Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Αντικατάσταση αγωγών αμιαντοτσιμέντου σε τμήματα του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αλμυρού».
9. Διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων στις θέσεις πλησίον του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού και στην πλατεία επί των οδών Ευξεινουπόλεως και Αχιλλέως της Δ.Κ. Αλμυρού και στην είσοδο της Δ.Κ. Ευξεινουπόλεως, στην αρχή της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.
10. Κατανομή πίστωσης στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμυρού.
11. Έγκριση Απολογισμού- Ισολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμυρού οικ. έτους 2016.
12. Έγκριση της αριθ. 7/2019 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλμυρού περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων & εξόδων της Επιχείρησης, οικον. έτους 2019.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απεβίωσε ο φυσικός Δημήτρης Αγγελής #ΔημήτρηςΑγγελής - https://t.co/CM1e1MAjvZ -

  • Παράσυρση άνδρα στο κέντρο του Βόλου #τροχαίο - https://t.co/nbYZYNE24p -

  • Πρόσληψη ενός έκτακτου πλοηγού στο Λιμεναρχείο Βόλου #ΚεντρικόΛιμεναρχείοΒόλου - https://t.co/Dugzr1pAVc -

"Αλιεύοντας" την είδηση